A gimnaziumokban is olyan jo a hangulat mint a szakkozepekben?
Ez milyen buta kérdés...
A hangulat mióta az iskola típusától függ szerinted????
Utolsó, te normális vagy???
A szakközép miért lenne tele?
Én német nemzetiségi közgazdasági szakközépbe jártam, szerinted az olyan borzalmas hely?
nem igaz, hogy olyan olyan nehéz egy szakközépbe bekerülni, mint egy gimibe... tavaly jelentkeztem egy kicsit gyengébb, de jó gimibe, és egy erős szakközépbe... a szakközépben 4. helyen voltam, gimiben 25. helyen, szóval a szakközépbe sokkal előbb bekerültem volna. de a gimibe így is felvettek.
Amúgy pedig, abba a gimibe, ahova én járok, szuper a hangulat :) alig vannak cigányok, akik vannak (nagyon kevés) azok a normális fajtából, ami azért nem minden szakközépben mondható el, ráadásul sok helyen van szakközép egybevonva a szakmunkásképzővel... Szerintem még jobb hangulat is van itt, mint egy szakközépben, egy olyan helyen, ami nagyon híres, elit suli, valószínű hogy már ez nem igaz, mert ott sok sznob lehet. ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!