Elegem van, hogy az osztályomban 37 főből nem találtam egyet, akivel tényleg megértenénk egymást, az általános iskolás barátnőimmel is megváltozott a kapcsolatom. Nem értem, nekem miért nincs egy igaz barátom sem?
Ez van, sok a hülye, de az is lehet, hogy a te hozzáállásoddal is van baj.
Ebből a két sorból ezt nem lehet megállapítani.
Ismerős a helyzet. Lehet hogy zárkózott vagy és emiatt.Vagy nem próbálkozol. ..esetleg rendezetlen vagy.
Vagy veled van a baj
Ez a tipikusan mindenki hülye csak te nem vagy az hozzá állás. Ha tényleg így gondolod a helyzetet akkor veled baj van aranyom.
DE!
Maradjunk ott ha te alapból olyan fajta vagy aki visszahúzódó, csendesebb fajta és az osztályodban te vagy egyedül ilyen akkor lényegében nincs veled baj, csak simán rossz környezetbe kerültél, és így jártál. De ha te is közvetlen vagy stb... és csak azért nem barátkozol velük, mert szerinted nem a te szinteden vannak, akkor bizony baj van veled.
Általános iskolás barátnőimmel azért változott meg a kapcsolatom, mert mindenki más baráti társaságba keveredett.
Akivel nagyon jóba voltam, ő másik lányokhoz került, és inkább oda ment, mert minden hétvégén mehetnek inni.
Gimibe pedig mindenkivel elvagyok, de nincs olyan, akivel meg tudnék beszélni mindent.
-vannak, akik még fejben nagyon "gyerekek", istenítik a kedvenc énekesüket stb.
-vannak, ezek a tipikus "városi lányok", ők nem foglalkoznak velünk, barátságosak, de mégis csak azokkal vannak, akikkel egy suliból jöttek.
-fiúkkal nem tudok jóba lenni, ők ezekkel a lányokkal vannak
-vannak még ezek a visszahúzódó lányok, akik teljesen más beállítottságúak, mint én
És higyjétek el, nagyon sok lánnyal akartam jóba lenni már szeptember óta, de mindenki mással akart jóba lenni.
Én meg itt vagyok. De mar megszoktam a 4 hónap alatt, hogy ez így van.
Talán annyiban vagyok más, hogy nem nevetek mindenen, elég komoly vagyok.
És nem tudok mit kezdeni azzal, amikor valaki a 16-17 éves pasijairól beszél,én szívesebben lennék egy 30 évessel.
Annyira örülnék, ha valaki ugyan így gondolná
Volt egy osztálytársam, aki 4.-ben jött hozzánk. Sosem tudott beilleszkedni, egy barátja volt, ő is csak azért barátkozott vele, mert sajnálta, de ez is csak 7.-ben történt meg. A mi sulink már a 3. volt ahova jött. Mindig sajnáltatta magát, hogy “jaj őt senki sem szereti”, de fel sem merült benne, hogy talán nem a töbiekkel van a baj. Ha valaki már 2 suliban járt és se ott sem a 3. sulijában nem tud beilleszkedni, akkor talán nem a többi 22 gyerekkel van a baj. Mindannyiunkat idegesített, az, hogy mindig szenvedett a legkisebb sérülés miatt is, nyalizott minden egyes tanárnak, felsőbrendűség érzése volt, mindig beszólt mindenkinek közben eljátszotta a mártír szerepét. Ami a legjobban zavart minket, az volt borzasztóan igénytelen volt. Ha közöltük vele, hogy mi a helyzet, csak felháborodott, sosem próbált változni.
Ezzel a történettel csak arra szeretnék rávilágítani, hogy ha te vagy egyetlen akinek nem megy a barátkozás, akkor talán nem a további 37 emberrel van a baj. Nem szeretnélek megbántani, de nem ártana elgondolkodnod azon, hogy te hogy állsz a többiekhez.
#7: Arról tegyél le ,hogy neked 30 éves pasi kell.
Az ilyen mit gondol,nem értem 😁 csak egy gimis gyerek vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!