Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek valaki tetszik a...

Szerintetek valaki tetszik a tanárnőnek?

Figyelt kérdés

Mielőtt belekezdenék NEM vagyok szerelmes belé nem is tetszik.

Egy időben sokat olvastam a testbeszédről és a jelekről. Azt vettem észre, hogy sokszor a haját csavargatja, állandóan a nyakláncát birizgalja. Nem tudom hogy csak ideges vagy valaki az osztályból tetszik neki. Igazából ez csak két jel volt, de nem tudom leirni ezt látni kellene😂. Nem hiszem el hogy mindig ideges, meg van egy olyan ember akinek csak egy pillanatra néz a szemébe aztán elkapja a tekintetét majd megint visszanéz.

Nektek mi a véleményetek?

2018. nov. 5. 15:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez is igaz.

Tulajdonképpen mostanában én is elég sokat csavargatom, de (sajnos) nem azért, mert szerelmes vagyok, hanem egyszerűen azért, mert nemrég jóval rövidebbre vágtam, mint amilyen azelőtt sokáig volt, és most, hogy többnyire lófarokban van, valahogy vicces, hogy sokkal jobban lehet vele játszadozni, mint amikor régebben főleg kontyban hordtam.

2018. nov. 6. 19:13
 12/13 anonim ***** válasza:
45%

Van egy tippem, ki ez...

Nálunk is van egy ilyen tanárnő. Most új nálunk, és kicsit túlparázza a dolgokat. De semmi komoly.

2018. nov. 8. 15:11
 13/13 anonim ***** válasza:
59%
Bea néni már megint melegdroton van
2018. nov. 9. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!