Mi a véleményetek arról, aki instán mindenki képét lájkolja válogatás nélkül, amit csak meglát?
Figyelt kérdés
És követ vagy 200 embert, időnkét egy-két kép kimarad de az a jellemző hogy akárki is az, ha követi az illetőt, belájkolja a képét, amiket meglát az üzenőfalon. Szerintetek ez normális?
Szerintetek hajlamos az ilyen a nyalizásra, bevágódásra? Nemtől függetlenül csinálja
2018. júl. 16. 23:03
1/5 anonim válasza:
Ez aztàn fontos kèrdès!
Kèrlek,pontozz le!
2/5 A kérdező kommentje:
Szeretném átrakatni a kérdést a Társasági élet kategóriába
2018. júl. 16. 23:15
3/5 anonim válasza:
én csak sztárokat lájkolok,szóval az messze van a nyalzástól :)
4/5 anonim válasza:
Nyilván azért azt a 200 embert követi, mert azokat ismeri vagy a képei tetszenek.
5/5 anonim válasza:
Én belájkolok mindent, mert nekem a lájk olyan, mint egy könyvjelző - láthatom, melyik képet láttam már, meddig tekerjek le az üzenőfalon. Meg különben is, aranyos képeket töltenek fel az ismerősök, kijár nekik a lájk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!