Szerintetek valaki tetszik a tanárnőnek?
Mielőtt belekezdenék NEM vagyok szerelmes belé nem is tetszik.
Egy időben sokat olvastam a testbeszédről és a jelekről. Azt vettem észre, hogy sokszor a haját csavargatja, állandóan a nyakláncát birizgalja. Nem tudom hogy csak ideges vagy valaki az osztályból tetszik neki. Igazából ez csak két jel volt, de nem tudom leirni ezt látni kellene😂. Nem hiszem el hogy mindig ideges, meg van egy olyan ember akinek csak egy pillanatra néz a szemébe aztán elkapja a tekintetét majd megint visszanéz.
Nektek mi a véleményetek?
Hány éves a tanár? És ti?
Azért azt nem hiszem hogy kisfiúkra gerjedne, inkább csak lehet hogy le akarja kötni magát, vagy unatkozik a saját óráján vagy bármi hasonló...
Flortoljetek vele. Max jobb jegyeket kaptok. Ha sz.exeltek vele,csak ot buntethetik meg,nektek vesztenivalotok nincs. En is szeretem a fiatal fiukat es sokan vagyunk igy ezzel.
Nem ertem,mert nem probaljatok meg.
N/36
"40 év körüli családja van"
Akkor szerintem csak valami rossz szokás, nem több. Ha meg mégis szerelmes (tegyük fel), akkor meg valószínűleg olyanba, aki nincs is ott a teremben akkor, amikor a haját csavargatja - remélhetőleg a férjébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!