Mit tegyek, ha nem tetszik az egyetem, ahova felvettek?
Valójában nem ide akartam volna jönni.A helyre,amit elsőnek megjelöltem,nem vettek fel.Ezt jelöltem meg másodiknak,ide felvettek.
Amúgy meg nem ugyan az a szak,mielött még ezt kérdeznétek
Egyetértek a 3. hozzászólóval, szerintem sem érdemes elvágni a lehetőségedet itt. Hasonlóképpen voltam én is anno, és végül nem is vettek fel oda, ahová vágytam, így elvégeztem azt, ami nem igazán érekelt. Aztán dolgoztam is azon a vonalon, így sikerült megbizonyosodnom róla, hogy tényleg nem érdekel ez a terület. :)
Node végül évek múltán találtam egy olyan posztgraduális képzést, ami érdekelt, megcsináltam azt is, így „pályára álltam”. S ami a legtanulságosabba az egészben: kiderült, hogy nemhogy nem volt elvesztegetett idő az első képzésem (ami nem érdekelt), hanem igen sok tekintetben tudom használni az új szakmámban az ott megszerzett tapasztalatokat, és emiatt speciálisabb munkaerőnek számítok a többieknél.
Szumma szummárum szerintem semmilyen tanulás nem vész kárba, nem elvesztegetett idő.
Hazdálkodás és menedzsment Foszk.
Az NKE-re akartam volna menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!