Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha pont egy olyan fiú tetszik akinek én biztosan nem?
Mi lenne ha megpróbálnád felkelteni a figyelmét?
Ha meg se próbálod az nagyobb gond minthogy megpróbálod de nem jön össze! Nem lecseszés képpen írom de 20 éves létedre elég kevés az önbizalmad ami nem jó! Próbáld félretenni ezt a "Nem tetszek neki" stílust!
Ha pedig maradsz annál hogy meg se próbálod akkor pedig keress valami hobbit! Esetleg sportolj valamit,legyél sokat barátnőkkel!
18/F
Biztos vagyok benne, hogy szép lány vagy. Mindenki az.:) Ha elhiszed, hogy sikerül, a kisugárzásod is sokkal vonzóbb lesz. Esetleg próbálj vele nagyon kedves lenni, gyakran mosolyogj rá, de ne lógj folyton rajta, az esetleg elriaszthatja. Figyeld meg, hogy mi érdekli és nézz picit utána, hogy legyen miről beszélnetek. Keresd a közös pontokat is, mert az jó programszervezési lehetőség. Teszem azt, mindkettőtöket érdekli a festészet és a közelben nyílt egy új, izgalmas kiállítás. Ajánld fel neki, hogy ha már úgy is mindketten szeretitek, nézzétek meg közösen.
Én nagyon szurkolok nektek! Menni fog, csak bízz magadban! Sok sikert! :)
(16L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!