Volt olyan, hogy az órán valaki (tanár vagy diák) elfingotta magát? Mi volt utána?
Figyelt kérdés
Hogyan kezelték a helyzetet?2018. okt. 12. 23:03
11/15 anonim válasza:
egyik osztalytarsam allandoan fingott es egyszer pont feleles utan amikor kiment a tanarhoz, aztan megfordult elfingotta magat es telibekapta a tanart. na azon mindenki rohogott, a gyerek meg elsirta magat kinjaba:'D
12/15 anonim válasza:
Az hagyján, én egyszer be is szartam még általánosban alsóban :D
ÁÁh régi szép idők, a jó kis cifra egy szigorú tanárnál akinél nem igazán mersz kéredzkedni :D
13/15 anonim válasza:
12, nekem egyik osztálytársam volt így, órán elkapta a cifra
a tanár ki is engedte, még rá is szólt, hogy menjél már, az meg elkezdte, hogy "leírom még ami a táblán van"
a terem kellős közepén sikerült összefosnija magát
volt olyan haverom középsuliba, akire utközbe jött rá a cifra, vissza ment inkább a koliba, abból nem lett "katasztrófa", 2 percre voltunk akkor a kolitól
14/15 anonim válasza:
Én 8. osztályban szellentettem a táblánál az osztály és a tanár előtt egy nagyot. Valamin vitatkoztunk, majd akkor mondtam hogy "Ennyit ér az egész iskola és Orbán-rendszer.". Osztályfőnöki lett a vége, és az igazgató is elbeszélgetett velem alaposan.
15/15 anonim válasza:
Én is voltam így. Éreztem, hogy fosnom kell, de kint voltam táblánál. Mondtam magamban, hogy a koordináta rendszert még felrajzolom, utána kimegyek. Reccsentettem egyet, durr befostam. Rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!