Ti mennyire tartjátok az egyetemi kapcsolataitokat?
Még gólya korunkban egylány csinált egy csoportot nekünk, hogy oda töltsünk fel kidolgozott tételeket vagy ott kérdezzünk hogy melyik tanárnak mi a mailcíme, mikor van kint, stb. Abban bent vgyok, de évi egyszer nézek bele már :D
Az emberekkel nagyon ritán beszélek. Ha van kérdésem ésa témával kapcsolatban akit ismerek egy egyetemre járt velem, akkor ráírok, de ez 1-2 váltott levelet jelent.
Találkozni már nem találkozunk megtervezve.
Talán 1 évig tartottam úgy a kapcsolatot hogy a hogylétünk felől írtunk egymásra - minél távolabb kerültünk a dplomaoisztótól annál kevesebbszer és tőszavűan.
Még a diplomaosztó után valamivel összefutottunk egyszer és talán 2 éve egy öregdiáktalálkozüra elmentem... Szóval így ki is merült. Pedig voltak olyan barátnőim az egyetemen akikkel állandóan beszélgettünk az egyetemi évek alatt és kb az aznapi bugyogónk színét is ismertettük a másikkal :)
Szerintem ettől függetlenül ez változó; lehet a Te kapcsolataid erősebbek és nem fog ilyen hamar, ennyire elkopni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!