Kamaszok! Megbízhatónak tartjátok a tanáraitokat?
van ilyen tanárom, akinek elmondanám :) elejétől kezdve bizalmas a kapcsolata a diákjaival, mindig észrevette, ha valami bánt minket, és meghallgatott, az osztályfőnököm viszont egy idióta, idegbeteg tesitanár, ő lenne az utolsó, akinek elmondanám..
18/F
Én ezzel úgy vagyok, hogy egy dolog biztos az életemben, mégpedig az, ami az enyém. Nem tudom elviselni azt, ha másra kell támaszkodnom. Az én szememben a tanárnak annyi dolga van, hogy tanítson engem, nekem pedig annyi, hogy tanuljak.
16/F
Nem mindegyikben.
A tanárok is emberek, nekik is vannak hibáik, ők is csinálnak butaságokat, és nekik is munka a tanítás. A tanáriban ugyanúgy megy a pletyka mint az osztályteremben, vagy egy irodában. Ahogy a gyíkabbak "beköpik" az osztálytársakat, úgy a tanárok is osztályfőnökhöz/szülőhöz fordulnak ha necces dolgot hallanak, mert az a szabály.
Nem foglalkozás, hanem ember alapján kell ítélni. Van olyan tanárom akivel bármit megtudok beszélni, de van olyan akivel nem szívesen beszélgetek, mert más tanártól/osztálytól visszahallanám/visszahallom amit mondtam.
Hasznos tanács: Ha más diákját kibeszéli, valószínűleg téged is ki fog.
2 tanárom van aki egy értékes ember, a többi nem ér semmit. Nem mondanék el nekik semmit, bár az egyik szokott a magánéletemről kérdezni, mindig közlöm vele hogy fogja vissza magát.
A 2 tanáromról tudom hogy tényleg értelmesek, jó emberek.
A többi tanár pedig buta, tiszteletlen és lenéző. Nem nézem ki belőlük hogy bármilyen használható tanácsot tudnának mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!