Kinevetnek, amiért nem hordok tangát! (? )
Figyelt kérdés
Az osztályból az összes lány, de valóban az ÖSSZES lány tangát hord, még a nem éppen legcsinosabb lányok is, persze cicanadrággal, én pedig "sima" bugyit. Van néhány tangám, évente, ha egyszer felveszem, mikor fehér nadrágot húzok, de kifejezetten utálom, számomra olyan kényelmetlen is. És hallottam, hogy nevetnek rajtam, meg tesi azt szokták kiabálni, hogy "mamabugyi".
Mit csináljak? Már nagyon elegem van belőlük, mindig gyomorgörccsel megyek iskolába...
2018. szept. 20. 19:08
11/11 Metionin válasza:
Mondd nekik, hogy nem mindenkinek kell befőttesgumi a fenekébe csak hogy szépnek érezze magát, neked vannak más értékeid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!