Én nem szégyenlem, katolikus lány vagyok, ilyen iskolába jártam és úgy szép ha várunk az igazira. , de ha főiskolába megyek akkor nem fog látszani rajtam hogy elvagyok maradva, és kinevetnek?
Nyugi, senki sem fog kinevetni. Sot, ha tenyleg komolyan gondolod, akkor tiszteletben fogjak tartani a dontesedet.
bar en azt javaslom gondold at. Nem art ha az embernek van tapasztalata, kulonben honnan tudnad hogy az igazival talalkoztal?
1. mit es miert kellene szegyelni?
2. mivel lennel elmaradva, hogy nem Pistaval, Janossal meg az egesz faluval?
Ne viccelj, legy buszke magadra es neveltetesedre. Ezt nem feltetlen a katolikus iskolaban kaptad csak.
Gondolom, foiskolan sem mindenki jarta meg mar a hadakutjat, oda-vissza, szoval miert nevetnenek ki. Azt is gondolom, hogy az elso kerdes nem az lesz, hogy szuz vagy e meg.
Szerintem Te nagyon felreerted, hogy mi is a foiskola. Egy iskola, nem keresztul-hatul mindenkin, csak azert mert foiskolasok. Kivalogatod a tarsasagod, olyan erennyel, gondolkodassal mint a tied, es jo is lesz.
# 4
És ha nem élted át, akkor honnan tudod hogy így van?
Miért csak egyszer? Aki szakított egyszer, az többet nem lesz szerelmes, vagy mi?
Ne kösd mindenki orrára, mert nem rájuk tartozik, kész.
Aranyosan naiv vagy :)
Es mi van akkor ha kiderul hogy a nagy szerelmeddel nem stimmel a szex? Leeled az eleted boldogtalanul?
"nem testi vágyakozás itt a cél"
Pont az ilyen nők csalják a férjüket 10-20 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!