Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Én nem szégyenlem, katolikus...

Én nem szégyenlem, katolikus lány vagyok, ilyen iskolába jártam és úgy szép ha várunk az igazira. , de ha főiskolába megyek akkor nem fog látszani rajtam hogy elvagyok maradva, és kinevetnek?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 2. 11:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Egyrészt az igazit úgysem tudod megtalálni. Másrészt mutasd meg az a tudományosan alátámasztott tanulmányt, amely pontosan meghatározza az igazi mibenlétét. Egyébként meg csak úgy senkit nem nevetnek ki.
2015. ápr. 2. 12:17
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

Te leszel az a lany, aki hozzamegy az elso pasihoz, akibe 'beleszeret', majd utana 40 even keresztul turi a folyamatos bantalmazast, hiszen a hazassagot felbontani ugye nem lehet. A masik verzio, hogy 70 eves korodban szuzhartyarakban halsz meg, mert sose erezted az 'igaz szerelmet'.

Mindket verzio meglehetosen nagy butasagra vall. Ha az ugynevezett 'vallas' miatt elfojtasz magadban minden termeszetes osztont, kesztetest, vagyat, akkor maximum egy frusztralt, onkinzo eleted lesz, nem normalis parkapcsolatod. Ha ennyire ragaszkodsz hozza, hogy csak egyetlen igaz szerelem letezhet, menj apacanak.

2015. ápr. 2. 12:19
 13/21 anonim ***** válasza:
66%

Jól van, hagyjátok, hagy éljen a saját kis világában, majd max pofára esik, és rájön hogy a valóság nem olyan, mint ahogy ő elképzeli.

Amúgy kérdező, mi lesz ha a nagy Ődnek te leszel a 123.-ik, és el se vesz feleségül, vagy pár év múlva otthagy, esetleg megcsal? Nem mindenki olyan neveltetést kap ám, mint Te. Ha egy szeleburdi pasiba szeretsz bele, könnyen összetörheti a szívedet, szóval csak óvatosan!

2015. ápr. 2. 12:19
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

"em testi vágyakozás itt a cél"

ò dehogynem. Az mindennek az alapja. Ha az nem mukodik, akkor nem mukodik hosszu tavon semmi. Vagy boldogtalan maradsz.

2015. ápr. 2. 12:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj

1) meglátszódni nem fog...Í

2) egyetemen, fősulin ált. elfogadóbbak az emberek... az inkább 14-18 évesek körében dívik, hogy aki nem smárol min. 3 emberrel a buliban, az prűd

2015. ápr. 2. 14:18
 16/21 Nemdetalánbiztos ***** válasza:
50%

Tapasztalataim szerint az egyetemen már érettebb emberek vannak mint a lentebbi iskolákban.

Itt is vannak bunkók, meg nagy menők és stb.

2015. ápr. 2. 15:03
 17/21 anonim ***** válasza:

1) Miért lennél ettől "elmaradott"?

2) Honnan tudnák?

3) Ha eljön az igazi, azt érezni fogod:)

+1 Szerintem igazad van, jobb kivárni egy nagy szerelmet, annak, hogy fél szívvel menj bele valamibe, ami úgysem fog működni, nincs értelme, nem is visz előbbre.

2015. ápr. 2. 17:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Mégis honnan kéne tudniuk, hogy nem voltál még senkivel?

Én is szűz vagyok még(más okokból), de senki nem tud róla. Ez nem úgy megy, hogy körbeülünk, és mindenki elmeséli az élményeit, nem igaz?

2015. ápr. 2. 19:52
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Na akkor dugunk?

Írjál, ha írhatom a címem! ;)

29/F

2015. ápr. 2. 19:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Ritka a mai világban az ilyen felfogás,büszke lehetsz magadra.
2015. ápr. 3. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!