Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Én nem szégyenlem, katolikus...

Én nem szégyenlem, katolikus lány vagyok, ilyen iskolába jártam és úgy szép ha várunk az igazira. , de ha főiskolába megyek akkor nem fog látszani rajtam hogy elvagyok maradva, és kinevetnek?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 2. 11:38
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem látszik meg az senkin,ha szűz még.Szerinted bárkin meg látszik az,ha nem szűz?Egyáltalán nem.Nincs senkinek röntgenszeme,hogy megállapítsa,hogy van-e szűzhártyád,vagy nincs.

Két verzió lehetséges:

1.Nem érdekel senkit a magánéleted.Kialakulnak kisebb klikkek,és/vagy nagyobb bandák,de itt sem faggatóznak,hogy már pedig most mond el,hogy szűz vagy-e még.Ha szóbahozzák s elakarod mondani,akkor elmondhatod,de ezt ne úgy mond,mintha másokat megvetnél,mert az viszont szánalmas lehet.

2.Ha bejön az utóbbi eset,hogy úgy mondod el,ahogy itt előadtad,idézem:

"és úgy szép ha várunk az igazira"

Nem,aranyom!Ezt úgy kell mondani:"Számomra nem fontos,hogy házasság előtt bárkivel is lefeküdjek",vagy hogy "Nem szeretnék addig lefeküdni senkivel,amíg igazán valakibe nem leszek szerelmes",és ehhez hasonló mondatok.

De az,hogy mindenkire általánosítod,az egy nagy fellengzés,attól még az atyaúristen is szánalmasnak tartana.

Én nem tartalak annak,meg nekem már volt kapcsolatom(nem egy),és kimerem jelenteni,hogy így legalább én tapasztaltam ezt-azt,és nem kizárólag rossz dolgokat.Az ösztönöket kiélni nem bűn,meg nem megvetnivaló dolog.Megvetni a lopást,csalást kell,és megvetni a beképzeltséget kell,de nem azt,ha az ember tapasztalatot szerez.

Ettől én nem vagyok szajha.

"Nem vagyok én apáca,nem élhetek bezárva!Te sem vagy kedvesem börtönőr,engedj ki hát a hűvösből!" :DD

Háát,azért van bennem egy olyan gondolat,hogy te viszont megvetsz másokat,ha így fogalmazol,csak éppen nem mondod ki.Na ez az utóbbi lenne baromira szánalmas!

2015. ápr. 4. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!