Kinevetnek, amiért nem hordok tangát! (? )
Figyelt kérdés
Az osztályból az összes lány, de valóban az ÖSSZES lány tangát hord, még a nem éppen legcsinosabb lányok is, persze cicanadrággal, én pedig "sima" bugyit. Van néhány tangám, évente, ha egyszer felveszem, mikor fehér nadrágot húzok, de kifejezetten utálom, számomra olyan kényelmetlen is. És hallottam, hogy nevetnek rajtam, meg tesi azt szokták kiabálni, hogy "mamabugyi".
Mit csináljak? Már nagyon elegem van belőlük, mindig gyomorgörccsel megyek iskolába...
2018. szept. 20. 19:08
2/11 anonim válasza:
Te már egy őskövület vagy:D Áruld már el, hogy miért zavar az, hogy valaki 20 éve tangát hordott?:DD Közel 10 éve hogy cseszi a csőrőd:D
De miért is?:DD
3/11 anonim válasza:
2+ 10 év óta írkálod ki a tangás kérdéseidet 3 fórumon is, gondoltam rákérdezek, hogy nem unod még?:D
4/11 A kérdező kommentje:
De nem akarok tangát hordani, csak azért, mert ő nekik azt tetszik. Nem értem, miért nem lehet normálisan, békességben meglenni, miért kell valakit mindig csúfolni. Én is megtehetném, hogy csúfolni kezdem őket, ők sem tökéletesek, mégsem teszem.
2018. szept. 20. 19:15
5/11 A kérdező kommentje:
2-es
Mivan? Áruld már el, hogy te miről beszélsz, komolyan kíváncsi vagyok!
2018. szept. 20. 19:16
6/11 anonim válasza:
Pribald ki a francia bugyit szerintem sokkal sexisebb mint a tanga
7/11 anonim válasza:
Van átmenet a mamabugyi és a tanga között is. Nagyon kényelmes francia bugyik léteznek... Vagy ne foglalkozz vele mit mondanak és kész.
8/11 anonim válasza:
Fú, mekkora problémák. 16 évesek vagytok? :D
9/11 anonim válasza:
Van még ember, aki hétköznap tangát hord?
10/11 anonim válasza:
Nekem is a francia bugyi jutott eszembe, sokkal nőiesebb, igényesebb, mint egy tanga. Mindenesetre szörnyű, hogy hogy viselkednek a lányok egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!