Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tegnap engem és a haveromat...

Tegnap engem és a haveromat kizavart a tanár informatika óráról. Szabad kizavarni diákot az óráról egy tanárnak?

Figyelt kérdés
Azért zavart ki, mert megállíthatatlanul, hangosan röhögtünk, pukkadoztunk a röhögéstől. De ennek amúgy pont a tanár volt az oka. Ugyanis a 120 kilós, nagydarab 40 éves férfi infótanár egy testhez simuló, térd felett végződő farmersortban és egy rajzfilmfigurás pólóban jött be órát tartani. Úgy nézett ki, mint egy nagyra nőtt óvodás. Meg azok a duci lábak! Atyaég, azok a vaskos vádlik! Azokon csak röhögni lehetett!

2018. szept. 5. 10:00
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

De én nem vagyok kíváncsi sem a tanár meztelen térdére, sem a tanár meztelen vádlijára, sem a tanár félig kilátszó meztelen combjára.

Kb. ennyit villantott a tanár bá:

[link]

2018. szept. 6. 19:04
 32/41 anonim ***** válasza:
ez semmi. ennyi bőven belefér.
2018. szept. 6. 19:13
 33/41 A kérdező kommentje:
Belefér??? Egy tanárnak? A kolléganői is ott mosolyogtak a szünetben a háta mögött a rövidnadrágján. És ma is rövidben volt. Szabad egy tanárnak rövidben tanítani egyáltalán? Az igazgató nem szól neki érte?
2018. szept. 6. 19:15
 34/41 anonim ***** válasza:
miért szólna? 30 fok van . nem, majd hosszúban lesz egész nap
2018. szept. 6. 19:17
 35/41 anonim ***** válasza:
"Egy tanár legyen már annyira komoly, hogy nem térd felett érő" - De ha a csinos fiatal tanárnéni megy be térd fölött érő miniszoknyában, az ugye nem baj?
2018. szept. 6. 20:47
 36/41 A kérdező kommentje:
Infós tanár bát elneveztük magunk között a haverokkal combmutogató perverz bácsinak. :)))
2018. szept. 6. 23:26
 37/41 anonim ***** válasza:
Szerintem vezessük vissza a köpenyt, diákoknak is, vagy vezessünk be egyenruhát. :-)
2018. szept. 7. 07:13
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Imádom amikot tiszteletlen, hebrencs tizenéves kölykök papolnak arról, hogy kéne viselkedni egy tanárnak és hogy kéne tisztelnie a hivatását... Sajátodban a szálkát, máséban a gerendát?
2018. szept. 7. 07:23
 39/41 anonim ***** válasza:
"Sajátodban a szálkát, máséban a gerendát?" - Fordítva, sajátodban a gerendát se, máséban a szálkát is... :-)
2018. szept. 7. 11:53
 40/41 anonim ***** válasza:
A tanar nevetsegesen oltozott, ti kacagtatok egyet, ezzel az 1-1 meg volt. De ti a kacagason kivul mast is csinaltatok, megpedig a kacagast fokoztatok addig, hogy az zavarta az ora megtartasat. Es valosszinuleg - amit itt ugyesen eltitkolsz - a tanar intese ellenere sem szuntettetek meg az ora zavarasat. Itt nem a kacagas a problema veled kerdezo, hanem az ora zavarasa.
2018. szept. 7. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!