Ti mit tennétek a helyemben? Maradjak itt tanítani, vagy inkább mondjak fel?
Szeptemberben kezdtem egy ilyen "alacsony színvonalú" gettós suliban tanítani infót és tesit + mellette rendszergazda vagyok.
Nincs sok munkám, mivel az osztályokban a diákok fele be sem jár az órákra, az a pár gyerek meg aki ott van azok sem a tanulás végett jönnek be.
Igazgatót kérdeztem, hogy na mégis mit kéne csinálnom, erre ő azt mondta hogy ha hiányzik az osztály fele, keressek egy filmet és azt vetítsem ki, nézzünk fimeket.
Most kb abból áll a napom, hogy 1-2 normális osztály kivételével egész nap csak filmeket nézünk.
Szerintetek maradjak ebben a suliban, vagy keressek mást? (Fizetés nem olyan rossz)
Nekem is különös a leírásod, de hát ma már nem elképzelhetetlen egy 'iskolában', hogy ennyire a nyúl viszi a puskát:D
Mit tennék? Filmeket nem néznék velük. Ha be se járnak -és ezt lehet, megengedi az iskola-, akkor azokat kiküldeném az óráról, akiket nem érdekel. Azzal/azokkal foglalkoznék, aki tanulni akar.
Ez egyfajta tehetség-gondozás lenne így és hatalmas, életre-szóló élményt jelentene a tanár és a tanítvány számára is.
Ha nem célod a nagy karrier(elismert oktató legyél széleskörben..), akkor maradnék.
Nekem sem lenne hátrány ha csak filmeket kellene néznem, jó fizetést kapnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!