Tegnap engem és a haveromat kizavart a tanár informatika óráról. Szabad kizavarni diákot az óráról egy tanárnak?
Figyelt kérdés
Azért zavart ki, mert megállíthatatlanul, hangosan röhögtünk, pukkadoztunk a röhögéstől. De ennek amúgy pont a tanár volt az oka. Ugyanis a 120 kilós, nagydarab 40 éves férfi infótanár egy testhez simuló, térd felett végződő farmersortban és egy rajzfilmfigurás pólóban jött be órát tartani. Úgy nézett ki, mint egy nagyra nőtt óvodás. Meg azok a duci lábak! Atyaég, azok a vaskos vádlik! Azokon csak röhögni lehetett!2018. szept. 5. 10:00
21/41 anonim válasza:
Sajnos ezt már tényleg nem a házirend szabályozza, van pedagógus a családban, onnan tudom. A pedagógusok egyre kevesebb eszközhöz nyúlhatnak fegyelmezés terén. Némelyik diák annyira elkanászodott a nagy jogi szabadságban, hogy simán megérdemelnék a körmöst is.
22/41 anonim válasza:
Kérdező, javaslom, legyél pedagógus, és problémás diákokat kívánok neked, nem ám olyan mázlista helyzetet, mint a celebtanár Jocó bá. Akkor megtudnád, milyen is a másik oldalon lenni.
23/41 anonim válasza:
Szerintem mindenki felfogta, de ha én így viselkedtem volna diákként tanórán, nem lenne pofám a jogokért verni az asztalt, sőt, még a szüleimtől is megkaptam volna a fejmosást otthon, szóval a kérdező meg a hozzá hasonlók jobban tennék, ha behúznák fülüket-farkukat, és örülnének, hogy nem az én gyerekkoromban, vagy a szüleim gyerekkorában vagy a nagyszüleim gyerekkorában voltak diákok.
24/41 anonim válasza:
Most kicsit offolok, valaki azt írta, hogy nem lett volna képe a jogokért verni az asztalt és a szüleitől is meg kapta volna a magáét; emlékszem, anno az énektanárunk mesélte, hogy őket pofonnal büntették ilyenkor - és neki eszébe nem jutott volna ezen háborogni otthon például, mert a szüleinek amint a fülébe jut, hogy pofont kapott bent illetve az indok, büntetésüll tőlük kapta is volna a másodikat...
25/41 anonim válasza:
öcsi, én még a fejetek is falba vertem volna. olcsón megúsztátok
26/41 anonim válasza:
#23:
Jól van jogász úrfi, nem kell itt pattogni. Ha a két hülyegyerek nem kezd el vihorászni, mint egy részeg makimajom, ez nem történt volna meg. Teccikérteni? Vagy rajzoljak magának egy folyamatábrát?
27/41 A kérdező kommentje:
Ha tanár bá felvesz egy normális hosszú farmernadrágot meg egy egyszínű vagy akár kockás (!!!) inget, ez nem történt volna meg. A nevetéseknek általában van kiváltó okuk.
2018. szept. 6. 18:24
28/41 anonim válasza:
a tanár azt vesz fel amit akar.
és te zavartad az órát. Remélem beírta az igazolatlant is.
29/41 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem. Egy tanár legyen már annyira komoly, hogy nem térd felett érő, beszűkített szárú farmersortban és rajzfilmfigurás pólóban jár a munkahelyére. Ebben az outfitben a saját hivatásának sem adja meg a tiszteletet. És azért mindenki csak néz tükörbe: egy bizonyos mértékű súlyfelesleg birtokában azért ízlésesebben kéne öltözködni, többet kéne takarnia magából annak, aki kövér.
2018. szept. 6. 18:37
30/41 anonim válasza:
úgy öltözik ahogy akar. és m bajod a rajzfilmfigurás pólóval?
te ott tanulni vagy nem másokat kinézet alapján minősiteni. nem kell hogy odafigyelj , de az órát ne azavard.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!