Mit mondhatnék a tanárnak?
Szóval ma körül fognak metélni,de nem tudom mit mondhatnék az osztályfőnökömnek,mivel ugye ez egy kicsit személyesebb téma,ill.ez nem is tartozik rá,de mivel nem leszek egy hetet valamivel meg kéne nagyaráznom,mert amúgy annyira nem rossz a kapcsolatunk,sokat kérdezősködik.
Több tanárral is jó a kapcsolatom eléggé,és tudom,hogy amint vissza megyek suliba,ők is órán meg fogják kérdezni,hogy hol voltam,és úgy az egész osztály előtt elmondani ilyet nem túl kellemes.Bár ezen nincs mit szégyellni,egy nemi betegséget akár sokkal inkább.
Szerintetek mit mondhatnék ?
Gondoltam a lágyéksérvre,mivel ott is ha jól tudom csoszognak az emberek.
Esetleg más ötlet ?
Annyit mondj, hogy lesz egy egyszerű orvosi beavatkozásod, de nem betegség miatt (?), a többi meg nem rájuk tartozik.
Vagy még esetleg annyit kitalálhatsz, bár ez hazugság, hogy cisztát távolítanak el a bőröd alól. :)
Ha nem találsz ki valamit akkor sokkal rosszabbul jársz, mert kitalálnak a többiek.
Mandulagyulladás, bárányhimlő stb
Normális osztályba járok viszonylag,és nem általános iskolás vagyok,szóval ilyen,hogy kinevetnek meg a többi nem fog előfordulni.
Gondoltam ilyen egyszerűre én is,hogy csak sima hasmenésem volt vagy hasonló,de nem is tudom.Valami mozgásszervi problémát kéne kitaláni.Most gondoltam olyanra,hogy idegbecsípődés volt a derekamnál,de az meg nem gyanús,hogy 1 hét alatt elmúlik ?
Az a baj,hogy nem értek ezekhez a dolgokhoz,és nem akarok olyat kitalálni,amiről ha kérdeznek,akkor mem tudok válaszolni.
Szóval most azt mondom,hogy gericemnél idegbecsípődés volt,akkor most ha arra tenne fel kérdéseket,hogy és mit mondott az orvos,meg a többi kérdésre nem tudnék válaszolni.
Szerintem amikor nem mentél el suluba hívja fel anyukád vagy valakid hogy beteg vagy és elkaptál egy vírust,legközelebb egy hét múlva mész.
Ezen nagyon nem tud mit kérdezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!