Efebofílként mennyire ajánlatos/nem ajánlatos középiskolai tanárnak lennem?
Te is tudod hogy nem véletlenül akarsz az lenni!!!
Ez olyan mintha egy pedofil alsótagozatos tanár lenne. Nekrofil boncmester. Soroljam még?? Inkább pszichológushoz menj mert beteg az agyad.
Inkább idősek otthonába menj dolgozni, ott nem leszel kísértésnek kitéve.
Visszakérdezek: nem tudsz uralkodni a vágyaidon, hülyeséget csinálsz, elveszíted az állásodat, netán börtönbe is csuknak. Ezt akarod?
Ez hülyeség, nem ez a dolog az indíttatása.
Hanem az, hogy tanárként lenne nyári szünetem, és szeretnék tanítani. Egyetemen szeretnék legjobban oktatni és ott ugye nyilván nem nagyon merül fel ennek a jelentősége. Csak egyetemen kicsit nehezebb oktatóvá válni, így a középiskola lenne a könnyebbik lehetőség.
Másrészt imádtam középiskolásnak lenni, és ez is motiválna a munkámban, hogy valamilyen szinten ismét az életem része lenne a dolog.
Teljesen mindegy, mennyire vágysz a nyári szünetre. Ha ráizgulsz a 15 éves csajszikra, akkor minimum kirúgnak a munkahelyedről, de úgy tudom - hiába lehet 14 év felettiekkel legálisan szexelni - tanár és kiskorú diák viszonyában ez büntetőjogi kategória.
Menj tanárnak, ha bajt akarsz magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!