Mit kéne adni ennek a tanárnak?
Van egy idős tanár a suliban, aki nagyon sokat segített a fiamon. Németet tanít. És a fiamnak speciel borzalmasan megy, vagy legalábbis ment, míg el nem kezdte tanítani. Egy év alatt eljuttatta oda, hogy C1-es nyelvvizsgát tett. Mert ahogy elkezdte érezni, hogy megy, szólt a tanárnak, hogy szeretne nyelvvizsázni. És egyénileg is rengeteget foglalkozott vele. Heti 3-szor két órára ment hozzá, és az öreg nem volt hajlandó pénzt elfogadni.
Mióta átvette a fiam csoportját ez a tanár, azóta egyébként elég sok nyelvvizsga született, a fiam azt mesélte, hogy a csoport többsége már németből akar érettségizni.
Szóval nagyon tud az öreg.
Mit kéne neki adni? Nem nagyon szoktunk tanároknak ajándékot adni, de ő szerintem igenis megérdemli. (Nemrég lett meg a nyelvvizsgája, azért most merült fel.)
Én valami személyesebbet próbálnék adni, egy üveg bornál vagy egy németkönyvnél...
Nem mondott néha valamit a magán életéről? Pl: szeret síelni, vagy oda van Beethoven-ért? Szerintem kérdezd ki a fiad, hátha tud valamit.
PS: Hol van ez az iskola? Nem tudnád megadni a tanár elérhetőségét? Én is szeretnék majd németet tanulni, de sajnos a nyelvérzékem egy aranyhaléval vetekszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!