Akiket csak 2. vagy 3. helyre vettek fel, ti megpróbáljátok jövőre mégegyszer a felvételit? Vagy beiratkoztok és annyiban hagyjátok? Mit csináltok?
Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 01:59
1/4 anonim válasza:
Engem anno a harmadik, utolsó megjelölt helyre vettek fel. Beiratkoztam és végül úgy döntöttem, hogy maradok, mert megtetszett. Sőt... azt gondolom sokkal testhezállóbb volt ez a szak, mint az első helyen megjelölt. A mai napig ebben dolgozom és örülök, hogy ez így van. Az más kérdés, hogy most szakmérnökként "továbbképeztetem" abba az irányba, ami az eredeti elképzelés volt anno, évekkel ezelőtt, hogy két lábon álljak. :)
Nem kell kétségbe esni, ha nem vettek fel az első helyre.
2/4 anonim válasza:
Engem a második helyre vettek, ugyanaz a szak csak más egyetem. Kicsit csalódott voltam, de be fogok iratkozni ez nem kérdés. Aztán majd meglátom milyen lesz, és ha nem tetszik, megpróbálok átjelentkezni.
3/4 anonim válasza:
Nem mivel tudtam, hogy a 3. helyre vesznek fel. Nagyon lazán vettem február elején döntöttem el pár perc alatt. Az első kettővel rosszabbul jöttem volna ki.
4/4 anonim válasza:
Én elkezdem a másodiknak jelöltet, de mindenképp újrapróbálom jövőre az elsőt. Azért döntöttem el, mert mivel műészeti suliról van szó, semmi garancia, hogy egyáltalán valaha felvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!