Csak engem idegesít amikor a lányok mindenen nevetnek meg ilyen hangokat adnak ki?
Tudom hogy én is full besavanyodott vagyok meg minden, de miért kell mindenen nevetni? Pl öt perccel ezelőt ezt a beszélgetést hallgattam meg:
(Valami hajgumiról van szó)
-Nékem is vaan!
-Igen drágám tudom, hahaha de neked három van nem? Most miért csak kettő?<br>
-Neem, a másik a táskámban<br>
-At tök jó, háhá!!
Most kélek magyarázzátok meg mi volt ebben a vicces, de komolyan! A beszélgetésnek semmi előzménye nem volt, csak összetalálkoztak az iskolai sportfesztivál közepén...Egész álló nap ilyeneken nevetnek, ha meg valami nem tetszik akkor azt mondja hogy hjalalaaaa meg azt hogy áááááhh ilyen hiszti hangon.
Miért nem lehet csak akkor nevetni ha valami vicces történik/eszedbe jut valami vicces... miért kell mindenen?? Meg hasonló hangokat kiadni... pl: -Ezek itt hülyék, kuku.
Vagy: - Holnap biosz áááhhha. Nem akaroooom.
-Tsaaaa még nem is csináltam meg a házit yallah.
Nekem fiú - ma már férfi - a legjobb barátom, és mindenen tudtunk nevetni. Padtársak voltunk, és volt, hogy kiküldtek minket óráról, úgy röhögtünk.
Nem kell mindenkinek azt viccesnek találnia, amit te találsz viccesnek. Ezt nem sértésből értem, de ezek az emberek a világon vannak, és nem rosszabbak, csak mert más a humoruk. És igen, ami nekünk nem vicces, az másnak lehet a humorérzéke. Ők is megtalálták egymást.
Ezt az adott szituácio hozza.
Lehet előtte is majdnem elnevették magukat, de a ceruza volt az utolsó csepp és "kitört".
Ha jó a társaság akkor könnyen megy ez, nem kell sem "hülye pitsanak" lenni, se semmi ilyennek. Nálunk előfordult hogy a tanárok is röhögő görcsöt kaptak. :D
Volt hogy egyetemi tanárunk sem tudta végigmondani a mondatot, mert elnevette magát. :)
Szóval nem kell senkit megszólni, biztos, hogy veletek is lesz majd/ volt már ilyen. :D
"persze kapcsolatuk az nincs"
Mint egy öregasszonynak, ez perdöntő bizonyíték.
Nekem fiú a legjobb barátom, osztálytársak voltunk középsuliban. A nyelvtartanárnőnk érdekesen nézett ki. Testre teljesen normális, de volt vagy 5 tokája. Csak a feje volt olyan, mint Mama June-nak. Kegyetlen volt.
Egyszer rajzoltam szemet meg szájat a hüvelykujjamra, megmutattam a barátomnak, mondom, na ki ez. Erre könnyesre röhögte magát. Aztán egyszer kihívták nyelvtanból felelni. A tábla mellől rám nézett, én csak felemeltem a hüvelykujjam, erre felvisított, elnézést kért, és kisietett a teremből.
Egyszer pedig a matektanár akadt ki az osztályon, hogy mennyire értetlenek vagyunk, azt mondta, "olyan hülyék vagytok, hogy nektek ez is vicces" - és felemelte a kisujját és elkezdte ki-be hajlítgatni. Egyszerre egymásra néztünk és kitört belőlünk a nevetés.
Nekem ezek tökre hiányoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!