Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az normalis ha mindenkit...

Az normalis ha mindenkit utalok es minden idegesit?

Figyelt kérdés

Egyszeruen nagyon felbasznak annyira idegesitoek es hulyek, annyir ideges vagyok mindig mert nagyon meg akarom oket utni egyszeruen utalom oket es igazabol az a baj h kb mindenkit utalok es meg akarok mindenkit verni, ezt nem viccbol irom szerintetek ezen hogyan lehetne valtoztatni ?

13/L

2018. ápr. 8. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ne vedd sértésnek.

Tini vagy, szóval normális - addig amíg csak meg akarod tenni, de nem teszed.

Néhány éve hasonlóan éreztem magam, hogy minden létező dolog idegesített, mondjuk nem ennyire mint neked. Hogy oldottam meg? Leküzdöttem magamban. Az érzés ellenére visszafogtam magam, mert tisztában voltam vele, hogy később megbánnám azokat a kimondott szavakat vagy a tetteimet.

16/l

2018. ápr. 8. 15:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezt meg nekem mondtak egykor. Ha mindenki idegesit, nincs hozzajuk turelmem stb, az az egoizmusbol fakad. Megfigyelve magamat eleg nagy felismeres volt.

En is ideges tipus vagyok es ezen megprobalok valtoztatni.

2018. ápr. 8. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!