Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Titeket is idegesít?

Titeket is idegesít?

Figyelt kérdés

A tanárok elvárják,hogy mindig köszönjünk nekik,de aztán ők vissza nem köszönnének.

Már nem egyszer előfordult,hogy tisztelet tudóan köszöntem tanáromnak,de ő még csak rám sem nézett. Hallott,hogy köszöntem,de ba$zik rám. Direkt a másik irányba nézett,hogy még véletlenül se keljen köszönni.

Egyszer történt,hogy nem köszöntem,azt én voltam a hibás. Ilyen bunkó kcsög hogy lehetek. Saját tanáromnak nem köszönök. Ráadásul be is írt egy szaktanárit. Miért ilyenek? Mit lehet ellenük tenni?

#tanár #bunkóság #köszönés #szaktanári intő
2017. dec. 11. 16:46
 1/7 anonim válasza:
17%

Meny gimnáziumba ott jó esetben tisztel a tanár ha te is tiszteled őt, és ott nem ír be ien dolgokért ott.

Azt tudom tanácsolni hogy köszöny mindig én ne érdekeljen ha nem köszönnek vissza.

2017. dec. 11. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Na első válaszoló, te aztán tudod mi zajlik egy gimnáziumban... :D
2017. dec. 11. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Ha tényleg beírt egy szaktanárit, akkor remélem, hogy tudatában van annak, hogy ezért komolyan felelősségre vonhatnák. Teljesen jogtalan.

Egyébként szerintem nyugodtan sz_rd le az ilyeneket. Egyáltalán nem lesz különb attól hogy, "ő a tanár". Ez az ilyen "etikainak" tekinthető vonatkozásban egyáltalán nem játszik szerepet. Én azt tartom a megfelelőnek, ha innentől kezdve lesz_rod, hiszen megkapta a lehetőséget arra, hogy megválassza, mit szeretne. Ő emellett döntött. Akkor vállalja. Nincs ezen mit bonyolítani.

2017. dec. 11. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Elképzelhető agyban valahol meg sem hallják már a köszönést.

Ez olyan, mint a telefoncsöngés, idő után akkor is hallja az ember, amikor nem csöng.

Gondolj bele, mennyien köszönnek neki egy nap, kb azonos hangon, hangszínnel.

Egy munkahelyemen volt egy idősebb ember, teljesen rapszódikusan köszönt vissza mindenkinek, de már megszoktuk.

2017. dec. 11. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#4-es válaszolónak:

Ennek a gondolatmenetnek, amit írtál, logikai szempontból nincs értelme. Hiába van sok gyerek, amelyik köszön a tanárnak az valószínűleg azért köszön, mert aznap abban a pillanatban találkozott vele először. Ezáltal nem lehet "felmenteni" a tanárt amiért nem köszönt vissza, azzal az indokkal, hogy már biztos köszönt neki korábban az a gyerek, és azért nem viszonozza.

2017. dec. 11. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős...

Engem is eszméletlenül irritál.

Legközelebb esküszöm elállom a tanár útjűt, a szemébe nézek, és megkérdezem hogy tetszett-e hallani hogy köszöntem?

2017. dec. 11. 21:21
 7/7 anonim válasza:
Szerintem szard le hisz a tanárok márcsak ilyenek
2017. dec. 14. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!