Csak engem idegesít amikor a lányok mindenen nevetnek meg ilyen hangokat adnak ki?
Tudom hogy én is full besavanyodott vagyok meg minden, de miért kell mindenen nevetni? Pl öt perccel ezelőt ezt a beszélgetést hallgattam meg:
(Valami hajgumiról van szó)
-Nékem is vaan!
-Igen drágám tudom, hahaha de neked három van nem? Most miért csak kettő?<br>
-Neem, a másik a táskámban<br>
-At tök jó, háhá!!
Most kélek magyarázzátok meg mi volt ebben a vicces, de komolyan! A beszélgetésnek semmi előzménye nem volt, csak összetalálkoztak az iskolai sportfesztivál közepén...Egész álló nap ilyeneken nevetnek, ha meg valami nem tetszik akkor azt mondja hogy hjalalaaaa meg azt hogy áááááhh ilyen hiszti hangon.
Miért nem lehet csak akkor nevetni ha valami vicces történik/eszedbe jut valami vicces... miért kell mindenen?? Meg hasonló hangokat kiadni... pl: -Ezek itt hülyék, kuku.
Vagy: - Holnap biosz áááhhha. Nem akaroooom.
-Tsaaaa még nem is csináltam meg a házit yallah.
"Vagy: - Holnap biosz áááhhha. Nem akaroooom.
-Tsaaaa még nem is csináltam meg a házit yallah." :D
Lehet mindig kifogod az enyhén fogyikat.
Kedves Kérdező!
Én a falnak megyek ilyenektől. Rühellem, amikor tényleg a semmin röhögnek visítozva. Sajnos manapság egyre több ilyen van. És nagyon nehéz elviselni. Pláne órákon. Baromira idegesítő, hogy ha figyelni szeretnék, de nem tudok, mert öt percenként elkezd vihorászni.
Nyugodtan lehet egy besavanyodott, életunt valakinek megbélyegezni, nekem ez a véleményem. Én szeretem a viccet, a nevetést meg pláne, de amikor már az átcsap idétlen gyerekeskedésbe, azt nem bírom.
Jajj, én inkább azon akadtam ki, hogy drágám :D
Nem bírom, hogy manapság a tini barátnők, de még a fiú haverok is, úgy becézgetik egymást, mit a szerelmesek.
És két teljesen vadidegen lány beszélgetése, amit fél füllel hallottál, és nem is rád tartozott megért annyit, hogy egy kérdést írj ki róla a netre?
Te irritálóbbnak tűnsz náluk.
Egyébként én még mindig viccesebbnek találom ezt a "jééé megtaláltam a hajgumim" baromságot, mint a férfiak körében olyan népszerű puki-büfi-pisi-kaki humort, amire manapság nem egy férfi körben népszerű vígjáték épít...
#7:
Ne felejtsük ki a 8 éves gyerek értelmi szintjét súroló altesti poénokat.
Szerinted mi máson tudnának nevetni ezek, ha még egy olyan poént sem tudnak kitalálni aminek van értelme?
Akkor marad az hogy azon nevetnek ahogy kimondják a szavakat.
De az a vicces, ha ilyen lányokat megkérdezel mit gondolnak magukról, azt mondanák ők különbek a többieknél, érettebbek a koruknál, különlegesek, és még egyéb pozitív jelzők.
Ez engem is zavar, az iskolámban is minden hülyeségen vihognak a lányok, de az utcán is ezt látom.
Illetve azt sem értem, hogy a barátnők egymásnak szokták mondani, hogy drágám, szerelmem, életem. Komolyan, mint a szerelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!