Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van értelme bemenni 5. órára?

Van értelme bemenni 5. órára?

Figyelt kérdés

Tehát nagyon elaludtam és nincs már se vonatom se buszom suliba csak ami az 5. órára ér be. Van úgy értelme hogy lekéstem 4 órát és 3-ra még bemegyek?

17/L

2018. márc. 28. 09:05
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
64%

Lol,csak nekem érződik le az 56 éves nyanya írásáról az irónia?A Tarkinról még el tudom képzelni,hogy alapjáraton is egy világi paraszt és ide jár levezetni a frusztráltságát,de a vén szatyorról nagyon bűzlik,hogy egy kis b zi troll.Konzervatív befásúlt jelleme ellenére érdekes,hogy milyen profin használja az oldalt.

Hmm...

Vagy talán Tarfej báró úr lenne az öreglány megszemelyesítője is,és csak a bolondját járatja velünk?

Hmm...

2018. márc. 28. 15:39
 42/44 anonim ***** válasza:
48%
Oké,ez tuti csak egy troll.XD Leleplezte magát,kedves unatkozó recskabajnokunk.:D
2018. márc. 28. 15:40
 43/44 anonim ***** válasza:
50%

Ezzel a sztereotípikus partfissel elárulta magát.

+anyám is közel 54 éves és az ő korosztálya azért nem olyan öreg,hogy ilyen mamókásan beszéljen.

Nem csoda hogy kedves delikvensünk elhalgatott. :D

16/L

2018. márc. 28. 16:05
 44/44 anonim ***** válasza:
Komoylan, párszor már láttam ezt az állitolagos 56-ost, de nehéz eldönteni hogy komolyan gondolja-e mindenesetre mindig jokat lehet röhögni a kommentjein.
2018. márc. 28. 23:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!