Van értelme bemenni 5. órára?
Figyelt kérdés
Tehát nagyon elaludtam és nincs már se vonatom se buszom suliba csak ami az 5. órára ér be. Van úgy értelme hogy lekéstem 4 órát és 3-ra még bemegyek?
17/L
2018. márc. 28. 09:05
1/44 anonim válasza:
Van. Nem mindegy, hogy 4 igazolatlanod lesz, vagy 7. Főleg ha lesz még ilyen.
2/44 anonim válasza:
Menni kell, tanulni kell, csinálni kell, nincs mese! Van két lábad, sétálj be, kelj fel korábban. Nem kell a hiszti. Magadért tanulsz! Vagy ilyen akarsz lenni?; [link] Hisztihiszti 56/N
3/44 anonim válasza:
Ajánlom a Szent Könyv olvasgatását. 56/N
4/44 A kérdező kommentje:
#1 ebben igazad van, meglátom..
2018. márc. 28. 09:16
5/44 anonim válasza:
Ha az 5. óra lenne az utolsó, akkor nem lenne értelme.
De így, hogy 3 órán ott lehetsz, igen.
6/44 anonim válasza:
Szerintem most már írasd ki magad mára hasmenéssel és a nap további részét használd fel arra, hogy tanulsz.
7/44 anonim válasza:
Ne menj.. Ülj otthon a géped előtt és olvasdd az idegen emberek tanácsait. Ez a legjobb döntés.
8/44 anonim válasza:
3 órás késésben van a szerencsétlen, de a gyakori előtt ül és "majd meglátja" :D :D Nah ezek miatt tart ott az ország ahol.
9/44 A kérdező kommentje:
elmondtam hogy nincs korábban buszom és nincs aki bevigyen szóval többet nem nagyon tudok tenni.. és azt mondják hogy akkor jön a sok gyökér mikor az iskolásoknak szünet van, közben meg hétközbe a sok "felnőtt" vagy nem tudom mik vagytok ti jön az alpári szövegeivel.. Jézus :D komolyan ez már vicces
2018. márc. 28. 09:25
10/44 anonim válasza:
Rajta kívül senkivel nem fordult elő soha legalább egyszer, hogy elbalfácánkodta a napot, mert elaludt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!