Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van értelme bemenni 5. órára?

Van értelme bemenni 5. órára?

Figyelt kérdés

Tehát nagyon elaludtam és nincs már se vonatom se buszom suliba csak ami az 5. órára ér be. Van úgy értelme hogy lekéstem 4 órát és 3-ra még bemegyek?

17/L

2018. márc. 28. 09:05
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
2%
a japánok annyit dolgoznak hogy az utcán alszanak néha - meg is látszik. egy nap nem a világ majd akkor fog látszódni a hozzáállásotok eredménye amikor felnősz és 24 évesen osztott szobában laksz és egyetemre jársz.
2018. márc. 28. 09:54
 22/44 anonim ***** válasza:
79%

"hétközbe a sok "felnőtt" vagy nem tudom mik vagytok ti jön az alpári szövegeivel.. " Áh ezek a lúzerek mindig itt lógnak, akárhányszor felnézek. Az a sikerélmény nekik, ha tinilányokat cseszegetnek.

Kérdező, szard le a kötekedőket, legtöbbnek valószínű még munkája sincsen.

2018. márc. 28. 09:56
 23/44 anonim ***** válasza:
6%
23: Már felnőtt vagyok, jó munkám van, elégedettek velem, és van saját lakásom is :D Szóval ez nem jött be.
2018. márc. 28. 09:56
 24/44 anonim ***** válasza:
80%
Tarkin, látom te is keményen dolgozol, lol. Istenem, mindig olyanok osztják az észt, akiknek vaj van a füle mögött rendesen.
2018. márc. 28. 09:57
 25/44 anonim ***** válasza:
3%
Én 4 órát auldtam mégis ugyanolyan erővel kell végeznem a munkámat. Nem tettem föl róla kérdést.
2018. márc. 28. 10:12
 26/44 anonim ***** válasza:
81%

Én ha elaludtam, sose mentem be. Úgyis le kell igazolnom az egész napot, ha az egyik órára nem érek be, szóval minek menjek már be, ha otthon maradhatok pihenni? Mintha azt a pár órányi jegyzetet nem lehetne elkérni mástól..

És szerintem kb. évente 1-szer belefér egy ilyen pihinap, nem hiába van 3 napnyi szülői igazolásod.

2018. márc. 28. 10:14
 27/44 anonim ***** válasza:
11%
Ha már felmerül benned a kérdés, akkor a többire is kár bemenned.
2018. márc. 28. 10:19
 28/44 anonim ***** válasza:
84%

Úriiisteeeen, egy napot hiányzik az iskolából, micsoda tragédia.

Feltételezem kérdező hogy neked is holnaptól tavaszi szünet, szerintem inkább menj el a dokihoz és kérj igazolást.

2018. márc. 28. 10:22
 29/44 anonim ***** válasza:
2%
Én a 3 napnyi szülői igazolást is elvenném. Hiányozni CSAK INDOKKAL. és akkor talán nem lenne Magyarország az Eu legnevetségesebb országa és olyan lehetne mint Japán.
2018. márc. 28. 10:35
 30/44 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem elment a kérdező. Kérdező jelentkezz vétel.
2018. márc. 28. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!