a japánok annyit dolgoznak hogy az utcán alszanak néha - meg is látszik. egy nap nem a világ majd akkor fog látszódni a hozzáállásotok eredménye amikor felnősz és 24 évesen osztott szobában laksz és egyetemre jársz.
2018. márc. 28. 09:54
22/44 anonim válasza:
"hétközbe a sok "felnőtt" vagy nem tudom mik vagytok ti jön az alpári szövegeivel.. " Áh ezek a lúzerek mindig itt lógnak, akárhányszor felnézek. Az a sikerélmény nekik, ha tinilányokat cseszegetnek.
Kérdező, szard le a kötekedőket, legtöbbnek valószínű még munkája sincsen.
2018. márc. 28. 09:56
23/44 anonim válasza:
23: Már felnőtt vagyok, jó munkám van, elégedettek velem, és van saját lakásom is :D Szóval ez nem jött be.
2018. márc. 28. 09:56
24/44 anonim válasza:
Tarkin, látom te is keményen dolgozol, lol. Istenem, mindig olyanok osztják az észt, akiknek vaj van a füle mögött rendesen.
2018. márc. 28. 09:57
25/44 anonim válasza:
Én 4 órát auldtam mégis ugyanolyan erővel kell végeznem a munkámat. Nem tettem föl róla kérdést.
2018. márc. 28. 10:12
26/44 anonim válasza:
Én ha elaludtam, sose mentem be. Úgyis le kell igazolnom az egész napot, ha az egyik órára nem érek be, szóval minek menjek már be, ha otthon maradhatok pihenni? Mintha azt a pár órányi jegyzetet nem lehetne elkérni mástól..
És szerintem kb. évente 1-szer belefér egy ilyen pihinap, nem hiába van 3 napnyi szülői igazolásod.
2018. márc. 28. 10:14
27/44 anonim válasza:
Ha már felmerül benned a kérdés, akkor a többire is kár bemenned.
2018. márc. 28. 10:19
28/44 anonim válasza:
Úriiisteeeen, egy napot hiányzik az iskolából, micsoda tragédia.
Feltételezem kérdező hogy neked is holnaptól tavaszi szünet, szerintem inkább menj el a dokihoz és kérj igazolást.
2018. márc. 28. 10:22
29/44 anonim válasza:
Én a 3 napnyi szülői igazolást is elvenném. Hiányozni CSAK INDOKKAL. és akkor talán nem lenne Magyarország az Eu legnevetségesebb országa és olyan lehetne mint Japán.
2018. márc. 28. 10:35
30/44 anonim válasza:
Szerintem elment a kérdező. Kérdező jelentkezz vétel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!