Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van az, hogy az orvosiso...

Miért van az, hogy az orvosisok azt mondják nem állnak szóba TTK-sal?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap találkoztam egy jó barátommal még a gimiből, ő orvosis és hozzá odajött egy orvosis ismerőse.

Elkezdünk beszélgetni majd később megkérdezte milyen szakra járok én mondtam, hogy természettudományi kar, xymérnöki szakjára. Erre azt mondta jóó és hátat fordított, majd visszafordult és megkérdezte a haverom, hogy te miért állsz szóba TTK-sal, aki nem orvosis?

Hát engem azóta is nyomaszt miért ilyenek. Nekem eszembe se jutna valakivel nem szóba állni azért, mert azt választotta hivatásul amit. Meg alapból ilyet mondani már bánom, hogy miért nem én fordítottam neki hátat, miután ezt mondta.

Nektek mi a véleményetek erről?

2018. márc. 21. 18:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
Mert egy bunko. (A megfelelo szot nem engedte a szuro)
2018. márc. 21. 18:11
 2/24 anonim ***** válasza:
23%

Lehet érdekember. Mivel a tanulmányokban nem tudtok összefogni pl tételeket v barmit kuldozgetni egymásnak, igynincs rád szüksége és nem értette a másik milyen ráciot láthat benned. Gondolom annyira tanul hogy a szimpla emberi kapcsolatok értelmét veszették neki mostanában és időrablásnak tartja a nem céltudatos csevegést.

Nem a védelmében irtam hanem csak kielemeztem. Kb ahhoz hasonlit pl buszon amikor elkezdi ecsetelni egy öreg az életét, annyira nem erdekel, mert annyira nem parhuzamos veled. Másik bolygo

2018. márc. 21. 18:29
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
Hazudsz, nem történt semmi ilyesmi.
2018. márc. 21. 18:32
 4/24 anonim ***** válasza:
19%
Pont mint az óvodában.
2018. márc. 21. 18:41
 5/24 anonim ***** válasza:
11%
Pont mint az óvodában. És ezek akarnak béremelést
2018. márc. 21. 18:43
 6/24 anonim ***** válasza:
30%
# 5: Képzeld el a jövő kórházát és gyógyító személyzetét ilyen idétlen idiótákkal :D
2018. márc. 21. 18:53
 7/24 Metionin ***** válasza:
30%
Mert gyökerek. Szerintem minden szakon vannak ilyen bunkók de orvosin meg jogon valahogy több. Én jártam TTK-ra, orvosi karra mesterre meg BTK-ra is és ugyanúgy előfordultak mindenhol bunkók. De a legbunkóbbak kétségkívül az orvosin voltak, a tanárok és a diákok is. Sok olyan jár oda akik számára presztizs az hogy orvosira jár, nekik általában a szüleik is orvosok és egyértelmű volt hogy a gyereknek is annak kell lennie mert minden más szar és mindenki más hülye. Ezzel a felfogással sajnos elég sokan járnak oda és a gyereken is meglátszik.
2018. márc. 21. 19:06
 8/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm elgondolkodtató amit írtál és így most már valamelyest megértem.

Hú hát az öregek se semmik.

A múltkor utaztam a suliba és egy öreg néni ült előttem én meg álltam felette, mert már nem volt helyem, így hát elkezdett nekem beszélni az unokájáról.

Nagyon sokat dicsérte, mondta, hogy az orvosin van és a 3 órás útból egy óráig biztosan erről beszélt, majd megkérdezte, hogy én milyen szakon vagyok én is orvosin? Mondom nem én...ezen. Erre ő annyit mondott, hogy jaaaaaaaaaaa aha értem.

Utána meg már nem beszélt nekem :D:D:D

De hát na ez is valamelyest más.

Engem tényleg csak az zavart, hogy egy régi jó barátomról van szó és ne hogy már azért mert mást tanulunk ne beszélhetnénk. Az érdeklődési körünk hasonló. Hobbi terén, meg úgy a kémiát,biológiát én is nagyon szeretem és szívesen hallgatom miről tanul.

Na de mindegy, bízom benne azért,hogy nem minden orvosis ilyen.

2018. márc. 21. 19:12
 9/24 anonim ***** válasza:
30%

Nyugi, nem minden orvostanhallgató ilyen!

De egyébként köszönd meg a mostani kormánynak, amelyik bevezette, hogy 2 emelt szintű kell, ponthatár nagyon megemelkedett és így már brutálisan nehéz bekerülni orvosira! Rohadt sok lemondással jár már a bekerülés! Már a bejutásért marakodás megy.

Van néhány tényleg nagyon beképzelt alak errefelé, mely szinte fáraónak képzeli magát! Olyanokat mondanak, hogy nekik 2 emelt kellett, mellettük minden szak elbújhat, szrt se ér stb...

Nyilván vannak önérzetes emberek, akik beképzeltek, valamit kompenzálni szeretnének ezzel. Nem kell velük foglalkozni! Minden szakon vannak ilyen emberek. Te most találkoztál egy komplexusos emberrel, ez van! Fordítsd majd te is hátat neki, ha találkozol egyáltalán még vele.

Jogásztanhallgatókat meg nem értem, egy emelttel már be lehet kerülni. Nálunk a kettes tanulók mentek jogásznak. 280 pont, kb. szellemileg visszamaradott szint (már bocsánat).

2018. márc. 21. 20:22
 10/24 A kérdező kommentje:

Jaj istenem az a két emelt.

Honnan tudja hogy mondjuk nekem nincs két emeltem? Lehet nekem is van annyi pontom amennyi neki kellett, de én nem azt akartam, nem azt az utat választottam.

Van egy csoporttársam akinek tényleg meg volt a pontja ötös biosz, ötös kémia emelttel jött hozzánk, de meg se fordult a fejébe az orvosi, nagyon okos a srác. De hát ezzel nincs baj nem kell mindenkinek orvosnak lennie.

Én is úgy jöttem ide, hogy emelteztem kémiából, ötös lett. Nem mondom, hogy a biológia könnyű, de sokan mondják, hogy a kémia amivel szenvedni szoktak és ami miatt nem jutnak be, akkor ha szerettem volna csinálhattam volna még egy biosz emeltet és ha sikerül az is jól akkor bent is vagyok.

De nem, mert nem szerettem volna az lenni. Csak az zavar, hogy azt hiszik, hogy akkor mi buták vagyunk és csak erre volt meg a pontunk. Pedig nekem is 100 ponttal több volt, mint a ponthatár. Arról meg már nem tehetünk, hogy ide ilyen kevés kell:D

2018. márc. 21. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!