Helyes az, amit csinálok?
Figyelt kérdés
Az osztályból az egyik fiú nagyon belém van esve,erre már ő is számtalanszor utalt,és a haverjai is burkoltan mondták. Sokat ír nekem,és én beszélek is vele,de félek,hogy ő azt hiszi,hogy én is szerelmes vagyok belé,pedig ilyesmiről szó sincs. Szóval az lenne kérdésem,hogy szerintetek rosszul teszem,hogy beszélek vele,mert ezzel hamis álmokban ringatom,és hagyjam abba ezt az egészet?
Vagy mit csináljak ebben a szituációban?
/Amíg konkrétan fel nem tárja előttem érzelmeit,addig nem akarom azt mondani neki,hogy bocs,de nem tetszel./
2018. márc. 16. 22:28
11/12 anonim válasza:
Ismerős helyzetben vagyok/voltam.Én egyszerűen ignoráltam és egy idő után leszokott az írásról.Bár még mindig tudom,hogy érez valamit irántam,mert buszmegállón is leáll folyton beszélgetni,közel hajol hozzám,vagy valami sz@rsággal kínálgat,de olyankor rövidre zárom a témát.Szünetekben szerencsére nem elvan magának,szóval sztem már elnyomta a nyomikám a hiú reményeit.
12/12 anonim válasza:
Ahaa, akkor csak osztálytárs... nem kell tenned semmit, ignoráld leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!