Helyes az, amit csinálok?
Az osztályból az egyik fiú nagyon belém van esve,erre már ő is számtalanszor utalt,és a haverjai is burkoltan mondták. Sokat ír nekem,és én beszélek is vele,de félek,hogy ő azt hiszi,hogy én is szerelmes vagyok belé,pedig ilyesmiről szó sincs. Szóval az lenne kérdésem,hogy szerintetek rosszul teszem,hogy beszélek vele,mert ezzel hamis álmokban ringatom,és hagyjam abba ezt az egészet?
Vagy mit csináljak ebben a szituációban?
/Amíg konkrétan fel nem tárja előttem érzelmeit,addig nem akarom azt mondani neki,hogy bocs,de nem tetszel./
Kérdezz rá nála, hogy neki jó-e, ha barátok vagytok, és ajánld fel, hogyha fájna a viszonzatlanság, akkor segítesz neki elválni egymástól.
Tehát ha ez köztetek tényleg rendes barátság, amiben titkokat szoktatok megosztani egymással stb, akkor ne legyenek az érzelmeitek sem titkok! :)
De ez egyáltalán nem barátság köztünk,Ő leendő barátnő jelöltként tekint rám,én pedig egy szimpla osztálytársként. Nem osztunk meg egymással titkokat,felszínes dolgokról beszélünk: iskoláról,tanárokról,stb.
Ja,és egyszer mikor mondta,hogy szép voltam aznap,kérdeztem,hogy ezzel mire utal,rá akartam vezetni arra,hogy elmondja az érzelmeit,és mondta,hogy jajj..semmire sem akart utalni,meg én azt nem érthetem.
Ha semmi sem zavar, te is élvezed a semmiről való beszélést.., akkor nincs baj.
Nem vagytok olyan helyzetben ahol reményeket kéne adjon magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!