Nagy.bettike21 kérdése:
Egy tanár nyilvánosan lek*rvázza a szép lányokat. Mit lehetne tenni? Érdemes egyeltalán lépni ez ügyben?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: adott egy 45 év körüli nő magyartanár aki (valószínűleg a kisebbségi komplexusa miatt, hiszen ő nagyon csúnya, nincs párja/ gyereke) elítéli a szép lányokat (NEM viselkedik egyik sem k*rvásan, teljesen átlagos lányok, csak szépek) Én is egyike vagyok azon embereknek, akiket nyilvánosan, más osztályokban nevetség tárgyává tesz, ami még önmagában nem is érdekelne különösebben,csak az a nagyobb gond, hogy a jegyeimet is (és az összes többi hasonló lány jegyeit is) lehúzza, pedig nem vagyok “hülye”( a többi tárgyból simán 4-5 vagyok) tanulok is rendszerese-ahogyan a többi sorstársam.. A dolgozataim tartalma nagyrészt megegyezik a többiekével, random szavakba köt bele (pl.: mégis- ezt nekem aláhúzta..), kötözködik azon, hogy rövidek az esszéim,( az ötösöknek sem hosszabbak!!), szerinte nem tudok fogalmazni, stb.Ami pedig ennél is rosszab az az, hogy ő fog érettségiztetni, és hát a magyar eléggé szubjektív tárgy, főleg ha a szavakba is beleköt a tanár... Beszéltem már vele, elmondtam hogy én rendszeresen tanulok, igyekszek, szeretnék havítani, de nem használt semmit... A pontok pedig nagyon kellenének, mivel orvosira szeretnék menni. Szerintetek mit lehetne még tenni? Voltatok már hasonló szituációban?2018. márc. 14. 10:01
2/15 anonim válasza:
Szülőket behívni, szólni az igazgatónak.
3/15 anonim válasza:
Szerencsére érettségin a vizsgabiztos fogja megítélni, hogy helyesen jár-e el a jegyeiddel kapcsolatban, így nyugodtan jelentheted igazgató felé.
4/15 anonim válasza:
Igazgatónak kell szólni, ez nem való tanárnak.
5/15 anonim válasza:
Meg kell csinálni a biosz és kémia vagy fizika emelt érettségit 80%-ra, és nincs gond. Onnantól le lehet sz..rni a magyar jegyet.
6/15 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben voltam, év közben épphogy 3 voltam magyarból. Ne aggódj, érettségin nem köthet bele, ott mások is vannak. Ugyan ezt csinálta nekem is mégis nekem lett a legjobb az érettségim és még emelteztem is belőle (nem nála) az is jól sikerült. Az óráin beállíthat hülyének, de érettségin nem. Amúgy meg szóljatok az igazgatónak és a szülőknek. Egyik barátnőm úgy kott négy egyest egy órán, hogy nem is volt aznap suliba... Engem is folyamatosan megszégyenített meg lehülyézett, meg ott húzta le a jegyeimet, ahol tudta. Sajnos nálunk tanárhiány volt, nem tudták lecserélni, ráadásul osztályfőnököm is ő volt.
8/15 anonim válasza:
+ Nézz utána, de attól függően, hogy hogy fogalmaz, ha lek*rváz azért szerintem fel lehet jelenteni. (Talán becsületsértésért vagy rágalmazásért, de olvass utána.)
9/15 anonim válasza:
Jelentsd vagy csúnyítsd el magad. xD
10/15 anonim válasza:
Azert vedd fel telefonnal amit mond, kulonben nem fognak hinni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!