Az baj, ha egy lány rondán, férfiasan ír?
Többször megkaptam már, hogy igazán írhatnék már szebben, ha leckét másolnak rólam, odamegyek tolmácsolni, mert van, hogy nem tudják elolvasni. Dogáknál, beadandóknál törekszem a szép írásra, mert ugye tanári kézbe kerül, de a többi esetben úgy vagyok vele, hogy csak annyira kell, hogy szép legyen, hogy én el tudjam olvasni.
Ez baj, igénytelenség?
15/L(elsős gimnazista)
Egyaltalan nem baj, nem az irasod miatt fognak szeretni.:D
Attol, hogy lany vagy, nem kell gyongybetukkel irnod. Az ilyen aprosagok nem szamitanak, ne torodj azokkal, akik emiatt beszolnak neked.
Köszi!:)
Igazából az egyik tanár szólt be kicsit durvábban, és a lány osztálytársaim fele, a fiúosztálytársak harmada nem tudja elolvasni. Szóval olyan 14-15 ember előtt sötét titok, hogy mi van a füzetembe írva.:D
Az en osztalytarsaim se tudjak elolvasni az enyemet, de oszinten szolva, meg a sajatjukat is alig-alig. Pedig nem is irok rondan, egyszeruen csak mashogy mint ok. Egyedin. Es ez termeszetes, gondolom te se tudod elolvasni mindenkiet.:D
Nalunk is van egy tanar, aki mindenkinek beszol, mert nem tudja megkulonboztetni az a-t az o-tol. Ez mar az o szegenysege.:(
Annyi a lenyeg, hogy tenyleg ne erezd magad rosszul emiatt. Hulyeseg.:D
nem, ahhoz köze sincs:D
ja és írnok se szeretnék lenni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!