Tanárok! Tanárnők! Ti örülnétek neki, ha általatok tanított diák év végére egy szép bekeretezett saját kezűleg rajzolt képet adna nektek?
Figyelt kérdés
2017. márc. 23. 20:32
2/7 anonim válasza:
Általános iskola vagy egyetem? Mert nem mindegy..
3/7 anonim válasza:
Igaz nem vagyok tanár de tiszta cuki lenne szerintem.
4/7 A kérdező kommentje:
középiskola
2017. márc. 23. 21:16
5/7 anonim válasza:
Rajzolsz annyira jól, hogy pusztán a szépsége miatt kitegye a lakásában? Esetleg annyira magányos, hogy egyáltalán senkije sincs? Ha egyik se áll fenn, akkor a mérsékelten ronda dolgoknak fenntartott helyeket a szerettei munkáival fogja megtölteni. Ha gyereke is van, akkor meg pláne.
6/7 anonim válasza:
Csak, ha nagyon jól rajzolsz (nem a család mondja, hanem szakember). Ha idegenek megvennék és emellett elég semleges a téma, akkor egy erős talán.
7/7 anonim válasza:
Én pl.nagyon jöl rajzolok
És hamarosan elmegy a tesi tanarunk😢😢😢😢
És egy rajzzal búcsúzunk el tőle
Szerint jó ötlet
Ha "igazi" szíve van akkor nagyon ör majd neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!