Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy tanár 1 versre hány 1-est...

Egy tanár 1 versre hány 1-est adhat?

Figyelt kérdés
Van egy szabad vers amit meg kellene tanulnom, de egyszerűen nem megy a fejembe, a tanár azt mondja, hogy addig kapok rá 1-est ameddig meg nem tanulom. Már kaptam rá 3db 1-est.

2018. márc. 7. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%

Ezt nem is tehetné meg.

Vedd fel a kapcsolatot az igazgatósággal

2018. márc. 7. 23:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Megteheti sajnos, más kérdés, hogy emberileg elég tapló hozzáállás, de sajnos vannak ilyen tanárok.

Én is beszedtem rengeteget, mert utáltam verset tanulni, de az volt a szerencse hogy nem erőltette, így a többi jeggyel simán ellensúlyozni tudtam.

2018. márc. 8. 02:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem adhat. Az a kötelessége, hogy a tananyag elsajátítását mérje. Tehát, ha az egész éves tananyag nem erre az egy versre épül, akkor nem adhat rá végtelen számú egyest, de még kettőt sem. Simán fordulhatsz az igazgatóhoz és jelezheted, hogy a tanárod jelenleg "szkanderezik" veled, ahelyett, hogy a tananyagban való előrehaladásodat, tudásodat reálisan értékelné. Ha erre a tanár elkezd szívózni veled, év vége előtt 30 nappal adj be egy kérelmet az iskola igazgatójához, hogy független vizsgabizottság előtt szeretnél osztályozó vizsgát tenni magyar irodalomból, mert a tanárodtól nem számíthatsz elfogulatlan osztályzásra.
2018. márc. 8. 19:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Kiskapu van, tekintve, hogy annyi szabály van, hogy egy dologra legfeljebb 3 járhat, viszont az nincs szabályozva, hogy ismét ne kérhesse következő órára, akkor ugyanúgy megteheti, akár " nem készült órára " címszó alatt.
2018. márc. 8. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!