Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanár kiakadt, mert mondtam,...

A tanár kiakadt, mert mondtam, hogy nem bízok az osztálytársamban?

Figyelt kérdés

Gyakorlati óránk volt, és meg kellett valamit csinálni. A párbeszéd valahogy így zajlott le:

Tanár: csinálja (legyen) a Júlia

Én: inkább ne ő

Tanár: Miért ne ő? Nem bízol benne?

Én: Nem annyira.

A tanárnak nagyon nem tetszett, hogy én nem bízom meg az osztálytársamban, a lány meg pluszba odaszólt, hogy igazán bízhatna bennem.

A tanárnak nem a kedvence. Különben sem vagyok a lánnyal jóban. Csak néha-néha ha kell valamit kérdezni vagy valami, akkor max 1-2 mondat.

Azért nekem kellene eldöntenem, hogy kiben bízzak, és kiben nem. Jó hogy nem mondja meg a tanár, hogy mit csináljak. Tudomásom szerint a bizalmat ki kell érdemelni.

És akkor mindig a tanárnak van igaza. Hol itt az igazság?

2018. márc. 6. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Te beképzelt vagy
2018. márc. 6. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
Én meg benned nem bízok. Na? Hogy esik?
2018. márc. 6. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem az volt a baja a tanárnak, hogy nem bízol benne, hanem esetleg a másik lány elleni beszólásnak vette, amit mondtál és fel akart lépni ellene, gondolom nem akarta, hogy bejöjjenek cirkuszolni a szülei vagy ilyesmi. Ne törődj vele, tedd túl magad a dolgon.
2018. márc. 6. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:
61%
Jó, hogy te nem akarod megmondani a tanárnak, hogy ő mit csináljon. Kérdezte a véleményed? Nem. Akkor kussolsz és nem véleményezed a döntését. Bár nem tudom miről volt szó, de azt sem tudom mi a f_sznak kell ködösíteni ha kérdezel valamit, miért nem lehet egyértelműen leírni a szituációt.
2018. márc. 6. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!