Van interneten egy jó pszihológus akivel beszélhetnék (interneten keresztül)?
Az internetes pszichológia szerintem kevésbé hatásos. Személyesen jó szakemberhez fordulni, mert meg tudja figyelni a beszédstílusodat, a hanghordozásodat, a testbeszédedet, a mimikádat, a gesztusaidat, az arckifejezéseidet. Hidd el, ezek nagyon fontos dolgok, interneten keresztül egyrészt olyan stílusú embernek állíthatod be magad, amilyen képet magadra akarsz ölteni, másrészt a pszichológus szakember abból sok mindent nem fog tudni leszűrni, hogy te névtelenül, arctalanul írogatsz az interneten. Arra meg ne nagyon számíts, hogy ingyen fogsz egy minőségi szakembert találni. Ezeknek az embereknek ez a foglalkozásuk, valószínűleg ingyen nem fognak csak úgy órákig levelezni egy vadidegennel.
A választ nem bántó szándékkal írtam, csak próbáltam rávilágítani a dolog összetettségére. Ez a pszichológia többről szól, minthogy pár internetes mondatból megmondja, hogy mi bajod van, és mi lehet számodra a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!