Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért csinálják ezt, mit...

Miért csinálják ezt, mit lehet tenni, hogy elviseljem? (többi lent)

Figyelt kérdés
11.-es lány vagyok, szóval már nem sok van hátra, de akkor is egyre jobban fáj az, ahogyan pár osztálytársam viselkedik. Szerencsére van egy lány, akivel nagyon jól érzem magam, de ez akkor is egyre bántóbb... Szóval van pár lány az osztályban akiknek nincs más téma, csak az hogy más embert kibeszélnek, kigúnyolnak, kiröhögnek. De szó szerint mindenkit... A suli sok diákját, a tanárokat, és természetesen az osztálytársakat. Amivel még olyan nagyon nagy probléma nincs is. De sokszor van úgy, hogy ottvannak mellettem két-három méterre, és rólam dumálnak. Nem zavartattják magukat, hogy a nagy részét hallom, azért csúfolnak meg röhögnek rajtam. És nem tudom miért, mert nem ártok nekik semmit, hozzájuk sem szólok, meghúzom magam az osztályom belül amennyire csak lehet. Van erre valami módszer, hogy ne érdekeljen amit csinálnak? Az a baj, hogy amikor meghallom, hogy én vagyok a téma nagyon fel megy bennem a pumpa. Beszélni nem akarok velük, mert annal jobban menni fog a csúfolódás
2018. márc. 6. 15:02
 1/1 anonim ***** válasza:

nem tudsz mit csinálni. örülj, hogy mással jóba vagy, többit meg szard le.

ha egyáltalán senki nem lenne veled jóba, és folyamatosan piszkálnának, az más lenne.

2018. márc. 6. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!