Mit tegyek, ha az osztálytársaim szó szerint azt kívánják bár meghalnék?
Figyelt kérdés
Nagyon utálnak, folyton átvernek, röhögnek rajtam, kibeszélnek... Egész nap én vagyok a téma, és csak a mocskolódás megy mindig... Nem vagyok rossz tanuló, nem iszok, 2 cigarettát szívtam el egész életemben (egyes kortársaimmal szemben)... Tök normálisan öltözködök... De bántanak... Mit tudok tenni? Ha anyumnak szólook, akkor csak kiröhögnek hogy szánalmas vagyok hogy az édesanyám mögé bújok...2018. márc. 5. 18:28
11/19 A kérdező kommentje:
Nem cigányok, csak tudod azok a fajták akikkel régen jóba voltam, elpattant az agyuk: és nyakamba zúdítottak minden szart... Amik nem is igazak... És ők azok a tipikus "nagyasszonyok"... akik menőnek érzik magukat, pedig nem azok
2018. márc. 5. 19:05
12/19 anonim válasza:
Utolso elletelen nyomorek csicskak az ilyenek.Nem veled van a baj.Egyszeruen szard le.Mert akkor latjak h teged nem erdekel, nem tudnak rad hatni..Mert ez arra megy ki h neked rossz legyen.Es nem vagy akkor konnyu preda.
13/19 anonim válasza:
Nem jobbak a cigányoknál. Nekem ez jön le. Hagyni nem szabad az biztos. Valahogy muszáj visszavágni. Az hogy elengeded a füled mellett csak átmeneti megoldás. Utána mindig elő fognak venni ha valakivel b***akodni akarnak. Úgy fognak szekálni ahogy a kedvük tartja. Valahogy vágj vissza. Ha kell küld el a jó k**va annyába azt amelyik piszkál... ha ez kell nekik..
14/19 anonim válasza:
Mondj címet,osztályt, neveket! Holnap oda megyünk a bandával aztán elássuk őket az erdőben!
15/19 A kérdező kommentje:
Valami:) Ez tetszett :D Indulás
2018. márc. 5. 20:10
16/19 anonim válasza:
Velem is ez volt. Nekem az iskolaváltás segített, nagyon sokat nyertem vele! Szerintem gondolkodj el rajta!
PS: Hányadikos vagy és melyik város? A budapesti gimik témában otthonosan mozgok, lehet, tudok segíteni!
15/L
17/19 A kérdező kommentje:
Szeged környéki vagyok, 8.-os... nemsoká megyek szakközépbe
2018. márc. 6. 06:38
18/19 anonim válasza:
na már megint szeged 2 lányt is megvertek ott az elmúlt hónapban mi van ott?
19/19 A kérdező kommentje:
Nem Szeged... csak környező város , Szeged mellett
2018. márc. 6. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!