Szerintetek mennyire sajnálnának az osztálytársaim akik mindig is kiközösítettek mióta közéjük járok akkor, ha meghalnék?
Attól még, hogy ennyire levegőnek néznek, sajnálnának kicsit, vagy le se sz*rnák a dolgot?
Nem akarok meghalni csak kíváncsi vagyok.
Nem is tudom... szerintem nem sajnálnának. Maximum talán néhányan igen, lenne olyan akinek bűntudata lesz, de ha 30 embert veszünk akkor abból maximum 8-an lennének akiknek megszólal a lelkiismeretük.
De ez nem miattad van, hanem azon egyszerű oknál fogva, hogy elég sok fiatalban nem alakult ki az empátia, vagyis az a tulajdonság, hogy beleképzelje magát egy más ember helyzetébe. Nekik megvan a legmenőbb mobiljuk, napszemüvegük, a legnépszerűbb arcok az iskolában, ezáltal önzővé válnak.
Tényleg ne kövess el öngyilkosságot! Tudom milyen érzés, mert középiskola első két osztályában én is ki voltam közösítve, aztán átmentem egy másik suliba és ott pedig fantasztikus osztályközösség volt.
Szerintem ne is gondolj a halálra. Tanulj, művelődj, és majd ha sok év múlva munkáért fognak kuncsorogni nálad, akkor majd megkérdezheted tőlük, hogy miért bántak úgy veled ahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!