Miért kezelnek idegenként az osztálytársaim?
Teljesen úgy tekintenek rám, mint egy idegenre, 1-2 kivétellel köszönni se köszönnek nekem, és csak akkor szólnak esetleg hozzám, ha valami fontos dologról van szó ami őket is érinti nem csak engem.
Lehet kicsit visszahúzódóbb vagyok az átlagnál, de szerintem az nem ok erre, a többi visszahúzódó ember nincs ennyire kiközösítve.
Nem barmok. Visszahúzódó vagy, az emberek nem szeretik az ilyen embereket, mert nehéz velük barátkozni. Nem magukat az egyéneket nem szeretik, ezt a típust. Én is ilyen vagyok, és csoda, hogy lett egy barátnőm az osztályban, mert egyáltalán nem próbálkoztam, 1,5 év egyedüllét után ült le mellém, azóta barátnők vagyunk. De azt tanácsolom neked, hogy te ne várj a csodára! Én is most próbálok közeledni a többiekhez, ha csak 1-2 mondat erejéig is, de megpróbálok kipréselni magamból valamit. Kezdd a hasonló, visszahúzódó társaiddal, ki tudja, milyen emberek! Én azzal a lánnyal, akivel jóba lettem, nem hittem volna, hogy ilyen jól ki fogunk jönni, mert nagyon különbözőek vagyunk, más dolgok érdekelnek minket, eleinte nehéz is volt a beszélgetés, de mára megtaláltuk a közös hangot. :)
Sok sikert, remélem te is találsz valakit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!