Szerintetek bunkó voltam, vagy rosszul tettem, hogy nem válaszoltam erre? 15/L
Nemrég volt a szülinapom,és az általános iskolás osztályfőnököm is felköszöntött engem az idővonalamon,méghozzá meglehetősen nyálas,nyalizó szöveggel. Vagy hat mondatban ecsetelte,hogy mennyire boldog szülinapot kíván,hogy mennyire hiányoznak neki a régi szép idők velünk,és hogy hiányzom neki. Direkt nem töröltem az "üzenetét",csakhogy lássa,hogy mindenki másnak válaszoltam,csak neki nem. (:
Egyébként a kapcsolatunkról annyit,hogy volt,mikor kettesben voltam vele a lakásán,és volt,mikor úgy ordibált velem,ahogy az ember a kutyával nem szokott,én pedig visszaszövegeltem neki. Egyszer martuk és utáltuk egymást,másszor meg szerettük. Meglehetősen furcsa viszony volt.
Nos,szerintetek?
Mondjuk,nekem is fura,miért mászkálsz a lakására...
Ettől függetlenül ,ha szeretted is,sztm egy like és köszönöm szépen belefért volna,ha màr ismerősöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!