Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon rosszul esett 15/L...

Nagyon rosszul esett 15/L szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,a tesi tanárom a mai nap beszólt nekem és én nagyon magamra vettem,és rosszul esett

Liszterzekeny vagyok,és nem annyira látszik rajtam a hízás mint mason meg nehezebben is hizok nem eszek annyi búza felet vagy hogy mondjam mert ugye nem szabad..:/ mondtak az orvosok hogy mindig ilyen kis vekonykak maradunk de ez nálunk normalis.

És a tesi tanárom beszólt mikor talaj tornaztunk az egyik osztalytarsamnak ami megtartotta a labam hogy jaj csak el bírod azt a negyven kilóját ilyen lenéző hangon..😔

Nem vagyok 40 kiló 48 kiló vagyok,oké most az a 8 kiló mondhatjátok de nekem nagyon rosszul esett,mert en nem tehetek róla hogy ilyen betegségem van..szerintetek hogy tereljem el az ilyen negatív emberekről a figyelmem?

2018. febr. 5. 17:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Ne vedd magadra. Egyrészt nem tehetsz róla, másrészt sok embernek a vékony lányok jönnek be, vannak akiknek a ducibbak, ízlés kérdése.

Ha a tanárod meg sértésből mondta (bár nem hiszem) akkor az őt minősíti, tehát ne törődj vele, ha az a legnagyobb gondja hogy hogy kössön másokba.:D

2018. febr. 5. 17:47
 2/12 anonim ***** válasza:
66%

Ne torodj vele! Ki neked, hogy torodsz a velemenyevel? Senki! Na latod. Par nap es el is felejted. Nekem anno beszolt az altalanos tesi tanarom, hogy "ha mar szep nem vagy, buta ne legyel". Azt hitte marha vicces, persze nem. De ott a kepebe rohogtem es lenezoen neztem ra. Ra par napra mar nem is emlekeztem ra.

Fel a fejjel csajszi!

16/l

2018. febr. 5. 17:49
 3/12 anonim válasza:
64%
Ne foglalkozz vele, nem kell vele törődni. Téked ne érdekeljen ki mit mond rád! Kit érdekel? Csak őrlöd magad, amúgy is minnél több rosszat mindanak rólad, annán egészségesebb leszel:)
2018. febr. 5. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Nem hinném (vagy legalábbis remélem hogy nem) hogy kötekedésből mondta. Szerintem csak ilyen vicces megjegyzésnek szánta.

Ha meg kötekedésnek szánta, az ő baja, saját maga szegénységi bizonyítványa. Te ne érezd emiatt rosszul magad. Sokkal jobb dolgok is vannak az életben minthogy egy bunkó véleménye miatt rosszul érezd magad ;)

2018. febr. 5. 17:53
 5/12 anonim válasza:
76%
Próbálj meg nem foglalkozni az ilyesmi negatív beszólásokkal! Nem tehetsz róla,hogy lisztérzékeny vagy. És ha ez ezzel jár,hogy vékony leszel,akkor nem tudsz ellene tenni semmit,el kell fogadnod. Ha valaki gúnyos megjegyzést tesz az alkatodra,akkor azzal csak saját magát minősíti! Ne foglalkozz vele! Az a lényeg,hogy te elégedj meg magaddal,és persze nem azt mondom,hogy a többi ember véleménye nem számít,de nem az ilyeneké! És hidd el nekem,így sem vagy kevesebb,mint bárki más! És semmiben nem hátráltat az,hogy lisztérzékeny vagy! :)
2018. febr. 5. 17:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon jól eset amiket írtatok!❤
2018. febr. 5. 18:00
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Lel, egyszerre alázott meg mindkettőtöket. Ezeken röhögni kell nem komolyan venni
2018. febr. 5. 18:28
 8/12 anonim ***** válasza:
9%
Majdnem minden tesi tanár bunkó paraszt. :D
2018. febr. 5. 18:35
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Nem lehet, hogy aki tartott téged az benazott és neki szólt be?

Amúgy meg a tesi tanárok mind b*lf....k , ne is törődj vele. Biztos szép lány vagy! :)

2018. febr. 5. 18:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túl komolyan vetted, szerintem; de még mindig jobb mint ha kövérezne. Amugy gluténéruékenyen is simán lehet hizni csak olyan étrend kell meg minden, ha meg a testednek alapbol gyors az anyagcseréje az megint más. Amugy ne is foglalkozz velük, nevess fintorogj stb. És erezd jól magad a testedben, szeresd magad.
2018. febr. 5. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!