Hogyan tudnám kivédeni? 16/f
Engem is volt, hogy piszkáltak.
Tegyél úgy, hogy nem érdekel.(de tényleg ne érdekeljen)
Vagy fogd fel poénnak és poénkodj velük.
Én ennek a kombinációját használtam, és rájöttek nem én vagyok az ő emberük és azóta jóba is lettünk.
Jesszusom.
Engem azért piszkáltak mert jugoszláv származású vagyok.
De hogy ilyet mondjanak...
Tényleg talán az egyik legjobb ha lesz. Rod, akkor megunják nagyrészt, persze vannak kitartó egyedek..
Velük kell felvenni a harcot.
#3 Talán azért nem megy harcolni az országába, mert Magyarországon született, az anyja pedig magyar? Talán még nem is volt az apja szülőhazájában.
Csak egy felvetés, de nem izzasztja meg az ember elméjét :)
Kérdező, csak nézd őket levegőnek, vagy humorizáld ki, pont ahogy előttem is írták. Esetleg szólj a tanárnak/igazgatónak. Én általánost Magyarországon jártam, és úgy emlékszem hogy ezeket a szekálásokat elég komolyan vették, főleg ha a hovatartozás a téma.
Jézusom mi ez óvoda?! Ez súlyos...engem utoljára 10 éves koromban csúfoltak mert alacsony vagyok de ez nagyon durva. Ha én a helyedben lennék jól tökön térdelnék mindenkit de rám ne hallgass mert forrófejű vagyok. Én is csak azt tudom tanácsolni mint az előttem szólók, zárd ki őket, ne foglalkozz velük, ha meg felidegesítenek akkor csinálj valamit ami lenyugtat és eltereli a figyelmedet.
17/L
Itt a pofonok segítenének. Lendítsd meg a kezedet.
Mindegyik padlót fogna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!