Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudnám kivédeni az...

Hogyan tudnám kivédeni az izzadást a kabátban?

Figyelt kérdés
A kabátom belül műszálas, talán azért izzadok benne, de ahogy nézem, minden kabát olyan. Keresnék olyan mellényt vagy kabátot, ami belül nem műszálas, tudtok ilyet?
2017. nov. 24. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ami poliészter anyagú az sajnos ilyen. De ha ebben izzadsz akkor a másikban is fogsz szerintem.

Más nagyon nincs, max szövetkabát.

2017. nov. 24. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Biztos a műszál miatt van?

A legtöbb ruha és kabát műszálas és én nem izzadok bennük.

Nem lehet, hogy még túl meleg van a télikabátodhoz?

Most elég jó idő van. Én fázós vagyok, de egy őszi szövetkabátban vagyok és egyáltalán nem fázom.

A télikabátomat ennél hidegebb időben hordom. És a hidegtől függően öltözök alá.

De így is sokszor, ha bemegyek valahova, melegem lesz. Szóval nem árt kigombolni, levetni, ha mászkál az ember és be kell menni valahova.

2017. nov. 24. 11:58
 3/4 A kérdező kommentje:
2, lehet, hogy csak túl sok az a pulóver + kabát 7 fokban, és elég lenne vékonyabb kabát vagy pulóver nélkül.
2017. nov. 24. 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Gondolom van rajtad valami a kabat alatt, nem erintkezik kozvetlen a boroddel... szoval nem hinnem, hogy amiatt izzadsz
2017. nov. 25. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!