Az izzadást a honaj résznél hogyan lehetne megszüntetni, vagy nagy mertekben csökkenteni?
Rengeteg mindent kipróbáltam mar, dezodorok közül az összes márkát szint. A legdrágábbtól kezdve a legolcsóbbig. Külön gyógyszertári anyaggal is probaltam, de nem segített?
mit lehetne esetleg még kipróbálni? valami természetes eredetű készítményt?
Én semmit nem használok.
Szőrt kiszedni mert abban csak eltárolódik a büdös.
Mosni többször.
Valamint a kaják, pl, a csipszektől meg még nem tudom mitől, is büdös az hónaljunk.
EXODOR!
gyógynövény boltban lehet kapni, 1000ft körül van egy flakon de nagyon sokáig elég és teljesen megszünteti az izzadást!
Nekem ami eddig bevált magára az izzadásra:
- Solutio Antisudorica (viszont ez az én bőrömet teljesen kimarta és begombásította)
- Rexona Maximum Protection (ez 38 fokban nem teljesen szünteti meg, de sokkal jobban, mint bármi, amit eddig próbáltam)
fontos, hogy ezt mindig a leírásnak megfelelően kell használni, tehát este fürdés/zuhanyzás után, frissen mosott de már megszárított bőrfelületre kell felvinni. Próbáltam reggel felvinni ébredés után, úgy kevésbé hatott.
(amúgy addig én is kb. a fél drogériát meg gyógyszertárat kipróbáltam... a bio-natúr készítmények többsége szart sem ért)
a solutio anti....izé nekem is szétmarta a bőrömet, tele van alumíniummal is, de melyik ilyen cucc nincs ? :D
a dm-ben lehet kapni 2 féle izzadásgátlót is, az egyik dezodor formátumú, fújós és kenegetős (golyós) is van, olyan 1600-1700ft körül vannak, illattalanok teljesen, a neve EXTRA DRY és kék-fehér csomagolása van, a golyósnak kék kupakja.
aztán van a dm-ben szintén egy ODABAN (odavan, ezen mindig röhögnöm kell:D) nevű spray, amit egy héten 1x fújj a hónaljadra. kicsit ez is kegyetlenkedik az első használatnál, de közel sem bántja annyira a bőrt, mint a solutio antimicsoda...ez pedig olyan 3-3500ft körül van, és sokáig tart! ennek sincs egyébként illata.
ajánlom őket nagyon, mert nem bírtam úgy létezni, hogy ne legyenek méteres tócsák a pólóimon azelőtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!