Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Folyton megaláz a tanárom....

Folyton megaláz a tanárom. Hogyan tudnám kivédeni? 16/F

Figyelt kérdés

Már az első perctől kezdve ki nem állhatott... Ha meg visszaszólok, én járok rosszul...

A helyzet az, hogy dadogok, bár járok logopédushoz, még azért egy ideig járni is fogok. De a lényeg, hogy ez a tanárom sportot űz abból, hogy minél többször és minél hatásosabban próbáljon megbántani engem emiatt.. Egyik srác is elkezdett szekálni vele és volt, hogy elkezdett dobálni, meg amikor pont ennek a tanárnak az óráján feleltem, a srác tett rám egy elég csúnya megjegyzést, erre a tanár is megmosolyogta.. Nagyon elegem van már belőle és minél hamarabb szeretnék megszabadulni a dadogásomtól..

2016. szept. 20. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Látta ez a tanár a szakvéleményedet, és hogy miket javasol a logopédus? Szem előtt tartja ezeket legalább értékeléskor ez a tanár?
2016. szept. 20. 21:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, minden ilyenről tud. Ami azt illeti, elvileg kéne neki figyelembe vennie, de nem nagyon érdekli..
2016. szept. 20. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem fordulj az ofődhöz, és/vagy az igazgatóhoz. Vagy inkább kérd meg a szüleidet, hogy ők tegyék. Mondják el, hogy folyamatosan úgy érzed, hogy megaláz, és nem is igazán veszi figyelembe a szakvéleményt.
2016. szept. 20. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Bunkó a tanárod. Ettől függetlenül ne beszélj vissza neki, mert az semmiképpen nem tesz jót neked! Ha unod a szekálását panaszt tehetsz az igazgatónál vagy a gyermekvédelmisnél-ha van ilyen a suliban (vagy a szüleid is megtehetik) viszont ha a tanárodnak lesz mit mondania rólad, semmi esélyed.
2016. szept. 20. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Kérdd meg a szüleidet, hogy beszéljenek vele.
2016. szept. 20. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
Ez egyszerüen tűrhetetlen amit veled csinálnak. Szerintem szólj az igazgatónak hogy állandóan piszkál téged a tanár és akkor lehet hogy kirugják azt a ge## tanárt. Az osztálytársadat csak akkor verd szét ha már nagyon az agyadra megy a sok piszkálás. Ha gyengébb vagy nála akkor székkel vágd vejbe izomból. Én is ezt csináltam. Nálam úgy vólt hogy hagytam hogy 1 éven át ütögessenek meg bántalmazzanak de az egyik nap az a gyerek aki engem a legjobban piszkált egyszer csak úgy hátbavágott miközben ettem hogy majdnem félregyeltem. Ezután én annyira dühös lettem hogy felkaptam a széket és teljes erőmből fejbevágtam vele és mindez olyan hirtelen csináltam hogy még észrevenni sem volt ideje és amikor a földre került én ráborítottam a padot szintén teljes erőmből. Ezután engem instant kirugtak onnan de megérte énszerintem és a srácnak betört a koponyája úgyhogy még tárgyaláson is voltam amiről már jobb hogyha nem mesélek.
2016. szept. 20. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os nagyon durva megoldást választottál ösztönösen, de megéremelte a köcsög, szerencse, hogy nagyobb baj nem történt.
2016. szept. 21. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!