Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Engem folyton pisszkálnak a...

Engem folyton pisszkálnak a suliban, nagyon borzasztóan mikor nem is ártotam senkinek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Folyton az ajtó elött állva fáltem hogy milesszma. Ezt csináják:"Ördög üzzést" körbe rakknak gyetyával és meggyujtyák és valami koponyás nyakláncal körülötem halandzsássztak a lányok az egyetlen barátnömet is elveték tölem nagyón rossz most is azon tünödök milessz holnap
2016. máj. 23. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd magad! Komolyan... sétálj ki a körből, menj ki a teremből a szünetben. Hanyadikos vagy, hány éves? A szüleidnek mindenképp szólj erről, de egyébként meg: ne legyél ott, amikor csak lehet. A barátnőddel pedig próbálj meg beszélni.

(Ez most kötekedés lesz, de: elött = előtt, milesszma = mi lesz ma; üzzést = űzést; rakknak = raknak; meggyujtyák = meggyújtják; nyakláncal = nyaklánccal; halandzsássztak = halandzsáztak; barátnömet = barátnőmet; elveték = elvették; nagyón = nagyon; tünödök = tűnődök. Amúgy aláhúzza pirossal. Bocsi.)

2016. máj. 23. 19:09
 2/3 anonim válasza:

#1 Firefox nem javít.

Kérdező: Ne hagyd magad,ha kell alkalmazz erőszakot.

2016. máj. 23. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Ülj le és gondolkozz el azon hogy mire van szükséged.

Van-e szükséged erre az Ördögűzéses dologra vagy nincs.

Ha nincs akkor nem veszel részt rajta.

Van szükséged ilyen barátokra?

Ha nincs akkor ne keresd a társaságukat.

Jobb a magány mint a rossz társaság

2016. máj. 25. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!