A fiuk az iskolamban allandoan a fenekem bamuljak, mit csinaljak?
A hosszabb pulcsi, vagy nem feszes szoknya jó ötlet. Vagy valami frappáns beszólás.
Amúgy ilyenkor még nagyon gyerekek, azért nem mennek oda, csak bámulnak.
Most ez lehet kellemetlen neked, később viszont "tökéletes fegyver" lesz, mert a pasik a szép fenékért megőrülnek, és könnyen az ujjad köré csavarhatod majd őket. :)
N
Én fiú vagyok de garantáltan nem bámulom meg egy lány seggét se.
Fúj.
Ne olyan ruhákat hordjál, amiben nagyon látszik. Pl. tök feszes nadrág, rövid felsővel.
Húzz fel egy hosszú kardigánt pl.
Azért óvatosan ezzel a "mindenki engem bámul" önámítással.
Osztályomban volt egy csaj akkora valaga volt mint egy kamionnak és meg volt róla győződve hogy bombacsaj és mindenki őt bámulja. Ráadásul egy hülye p***csa is volt.
Senki se bámulta őt max röhögtünk rajta a háta mögött míg ő abban a tudatban ment végig a folyosón hogy mindenki őt nézi.
Szóval...
" Meg baratnoim is mondjak, hogy elmegyek a folyoson, es 8 fiubol 7 megnezi a fenekem. P"
Itt.
Független pártatlan forrás is megerősítette? Ha igen oké ha nem akkor üres duma.
Barátnők? Azok nem pártatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!